Roxana Pațurcă: Împreună, prin implicare și responsabilitate, putem aduce și mai multe îmbunătățiri calității vieții oamenilor din județul Călărași!

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Roxana Pațurcă: Împreună, prin implicare și responsabilitate, putem aduce și mai multe îmbunătățiri calității vieții oamenilor din județul Călărași!

PSD Călărași și-a propus să realizeze un județ cu adevărat roșu, un județ unde simbolul de pe sigla cu cei trandafiri să se regăsească peste tot, pe străzile din județ dar mai ales în inimile oamenilor. Roxana Pațurcă unește pe toți social democrații în jurul ei, pentru binele cetățenilor

În fiecare vineri senatorul PSD Călărași Roxana Pațurcă așteaptă la sediul PSD din Călărași oameni motivați să îmbrățișeze doctrina social democrată.

Roxana Pațurcă: Vreau să construim împreună cea mai puternică organizație politică din Județul Călărași și să găsim împreună cele mai bune soluții pentru comunitatea în care trăim, pentru un trai mai bun, pentru acces la servicii medicale de calitate, pentru îmbunătățirea calității învățământului călărășean, pentru un mediu înconjurător curat, pentru un mediu de afaceri propice dezvoltării județului și pentru a găsi împreună soluții optime în rezolvarea problemelor comunității noastre cu demnitate și curaj. Fiecare dintre noi trebuie să participe cu sufletul și mintea la schimbarea în bine a comunității din care face parte, o schimbare ce se poate realiza doar prin implicare în acțiuni și proiecte. Clasa politică are nevoie de noi, oameni dedicați, cu putere de muncă și cu dragoste față de semeni.
Sunt un om ambițios și caut să îmi formez o echipă puternică alături de care să construiesc performață în județul Călărași! Mulțumesc celor 48 414 călărășeni care au crezut în mine, au crezut în ceea ce PSD Călărași poate face pentru acest județ și mă simt datoare să le deschid ușile larg pentru a mi se alătura și pentru a lupta împreună pentru ceea ce iubim, județul Călărași!

Senatorul Roxana Pațurcă nu este un senator comod de birou, sau așa cum a prezentat presa foști parlamentari adormiți pe fotolii, peste tot…. Este o femeie dinamică cu un suflet generos, preocupată de a fi corect informată și de a ajuta pe cei care i-au acordat încrederea și nu numai. Recent a început deplasări în județul Călărași, acolo unde îi sunt semnalate probleme, cum ar fi în localitățile Mănăstirea, Chiselet și Spanțov. Nu este singură, ci cu aceeași echipă cu care a promis în urmă cu câteva luni o viață mai bună oamenilor. Ciprian Pandea, Marius Dulce, Sorin Vrăjitoru, Iulian Iacomi și neobositul George Chiriță au luat la pas din nou județul nostru.

Nu o fac propagandistic sau întâmplător, ci cu scopuri anume: să vadă dacă măsurile de guvernare și legile emise de către PSD sunt eficiente în teritoriu. Social democrații și nu numai au atras atenția Roxanei Pațurcă și echipei sale, asupra problemelor cu care locuitorii din mai multe  localități rurale se confruntă. Senatorul și deputatul PSD, subsecretarul de stat, consilierii județeni sau locali, și ceilalți responsabili din conducerea PSD Călărași  au căutat soluții pentru ca implicarea lor în viața comunității să fie și mai eficientă și au dezbătut idei pentru a găsi modul optim de creștere a forței organizațiilor PSD din teritoriu.

 

La Ulmeni, Roxana Pațurcă a fost înconjurată de oamenii satului: Am ținut să îi sfătuiesc cu privire la programul de reformă, stadiul proiectelor noastre și ceea ce ne-am propus pentru ei în continuare, pentru a le face tuturor o viață demnă și lipsită de griji, spune Roxana Pațurcă.

 

Roxana Pațurcă: Le-am cerut colegilor mei să prezinte mereu oamenilor din comunitățile vizitate, măsurile adoptate de PSD până acum, măsuri ce înseamnă multe promisiuni îndeplinite. Majoritatea promisiunilor ne obligă însă la responsabilități și muncă continuă pentru oameni… Mai avem multe de realizat pentru aceștia și de aceea ne aflăm printre ei… La Ulmeni, Mănăstirea, Chiselet, Spanțov, Crivăț și Radovanu am ținut să le mulțumesc  pentru munca depusă și încrederea oferită prin faptul că s-au deschis și ne-au comunicat toate problemele, reușind să identificăm o parte dintre soluții. 

Împreună, prin implicare și responsabilitate, putem aduce și mai multe îmbunătățiri calității vieții oamenilor din județul Călărași!