Roseți. Primarul Nicolae Rîjnoveanu ne invită la Festivalul Național Muguri de Folclor. Sâmbătă,18 martie 2023 ora 10.00

o săptămână ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Roseți. Primarul Nicolae Rîjnoveanu ne invită la Festivalul Național Muguri de Folclor. Sâmbătă,18 martie 2023 ora 10.00

Festivalul Național Muguri de Folclor se va desfașura in data de 18 martie 2023 in Com.Roseti din Jud.Călărasi. Are ca obiectiv principal promovarea artei si culturi in rândul tinerilor si copiilor.

Acest eveniment cultural este organizat de Atelierul de Talente reprezentat prin doamnele organizatoare Alina Dumitru si Dorinela Pănescu.Din juriu fac parte artiști consacrați dar si profesori de specialitate. Inainte de premiere fiind sustinute recitaluri de indrăgita artistă de folclor Bianca Dumitru care este eleva la ,Liceul de artă Marin Sorescu din Craiova, in palmaresul ei având peste 300 de premii obținute la diferite concursuri nationale si internaționale.

Atelierul de Talente organizează in toată țara evenimente de amploare ca, acest concurs promovând tineri talentati din intreaga țară.In juriu sunt invitați artiști consacrați dar si profesori de specialitate. Bianca Dumitru va sustine recital.