România, campioană mondială la…moarte. La ce ne așteptăm?

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru România, campioană mondială la…moarte. La ce ne așteptăm?

Incertitudinea planează peste români indiferent de sectorul unde putem să ne referim.  Creșterea prețurilor devine de necontrolat în fața politicienilor ce ne prezintă viața mai bună și rareori măsurile pentru a ieși din frig sau foame. Sănătatea românilor este un subiect care imprimă frica națională. Vine ziua când România va înregistra peste 600 de morți Covid/ astăzi suntem informați doar despre 575… România apare în sintezele presei străine drept țara cu campionii mondiali la moarte. Ni se prezintă politicieni care se plimbă cu bicicleta, pe terenurile de golf sau stațiuni, ni se prezintă lecții de responsabilitate civică pe majoritatea programelor de televiziune…Lumea este îngrozită de  impunerea prin lege a certificatului verde generalizat.

Asistăm la informări care înfricoșează. Județul Olt și  Botoșani cumpără excavator ca să-și îngroape morții Covid. Sacii pentru morți sunt de negăsit iar boala s-a extins acum și la copii care nu au boli cronice. Studiile sociologice,  medicale și analizele politico-financiare nu scad crește rata de vaccinare. Zilnic asistăm la creșterea numărului de infectați, de morți. 

Politicienii discută de Certificatul verde  prin care accesul la evenimente, magazine, mall-uri și job-uri cu publicul să fie condiționate de vaccinare, trecerea prin boală ori testarea pe bani proprii. Apar pe piață falsuri ale certificatelor de vaccinare iar ministrul de interne ne spune de 800 cazuri de falsificatori cercetați. Partidele politice au alte procupări și ni seprezintă candidați pentru ocuparea unor funcții în guvern, se discută despre alt guvern dar și alegeri anticipate. Nici o soluție pentru a apri moartea…Mințile a milioane de telespectatori asistă zilnic la dezbateri care te fac să închizi televizorul. Sănătatea mentală a unei românilor depinde acum de aceeași politicieni care vorbesc de majoritate dar prea puțin de soluțiile pentru a ieși din pandemie, sărăcie, foame sau frig. Nimic nu ne încurajează privind un viitor mai bun…