Reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt

 La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin plângere, de către un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrase din locuință: un telefon mobil, cartea de identitate, permisul de conducere și 1700 de lei.

  În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că la data de 28 martie a.c. în intervalul orar 05:30-09:00, în timp ce un tânăr, de 29 de ani, cunoscut cu antecedente penale, s-ar fi aflat în locuința persoanei vătămate, ar fi profitat de faptul că proprietarul împreună cu un alt bărbat ar fi adormit în urma consumului de băuturi alcoolice, și i-ar fi sustras bărbatului de 36 de ani cartea de identitate, permisul de conducere, telefonul mobil și 1700 de lei.

  În urma probatoriului administrat, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Totodată, față de tânăr, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.