Renunță și tu la ENEL. A venit vremea…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Renunță și tu la ENEL. A venit vremea…

O nouă sursă autonomă pentru producerea energiei electrice se va vinde din luna martie a acestui an pe piață. O firmă croată a inventat un generator de energie electrică de 7,3 kw, trifazic 220V, care folosește energia liberă. Dispozitivul se numește IPP 7.4 și este produs în două variante: pentru interior – care costă 3800 EURO + TVA, și pentru exterior care costă 4100 euro+TVA.

Pentru pornirea generatorului este nevoie de un acumulator cu gel de 48V/56 Ah, care apoi este deconectat din circuit. Generatorul nu consumă carburanți, energia luminoasă ci energia liberă. Nu produce zgomot sau mirosuri. El este sigilat și garantat 5 ani, după care garanția se poate extinde la încă 5 ani.Are 95 kg și se poate expedia prin poștă. O descriere a acestuia și un clip video la adresa http://innovatehno.eu/products/  De menționat că cei 7,3 Kw produși permanent sunt suficienți pentru 2 gospodării. Comenzile se fac la adresa http://innovatehno.eu/order/

Energia liberă a fost descoperită din antichitate, fiind un obiectiv al realizării piramidelor. Nikola Tesla a experimentat dispozitive folosind această energie, inventând în 1931 prima mașină electrică folosind această energie. Schita generatorului de curent electric captat din aer este una dintre cele mai surprinzatoare inventii ale lui Nicolae Tesla, insusita de agenti FBI imediat dupa moartea sa.  Wikileaks, a pus mana pe schita acestui generator si a postat-o pe Internet in 2012. În prezent peste 230.000 de oameni din 160 de tari experimenteaza beneficiile electricitatatii gratuite.

Tesla spunea ca soarele este o imensa minge de electricitate, incarcata pozitiv cu un potential de peste 200 de miliarde de volti. Pamantul este incarcat negativ, iar intre cele doua corpri ceresti se creeaza o energie cosmica, variabila de la zi la noapte, de la anotimp la anotimp, dar care este tot timpul prezenta si poate fi folosita gratuit.

Tesla gandea  sa capteze pentru folosul omenirii uriasa cantitate de energie aflata intre ionosfera – unde se afla particulele pozitive – si pamantul incarcat negativ, un potential de 360.000 de volti. În 1943 Tesla a murit falit, la  86 de ani, intr-o camera a hotelului New Yorker. Primii care i-au rascolit camera au fost agentii FBI, care au sustras, cu imputernicire de la Biroul Proprietati Straine, toate proiectele la care lucra, inclusiv „agenda neagra” in care se afla si schita generatorului de electricitate captata din eter. Toate inventiile la care lucra au ajuns la Departamentul de Razboi, care le-a trecut la „top secret”. Multe dintre „secretele disparute ale lui Tesla” si-au gasit aplicabilitate in armata americana.