REBU informează. În atenția călărășenilor…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru REBU informează. În atenția călărășenilor…

   Începând cu data de 01 octombrie 2017, REBU S.A. a început încheierea de contracte cu călărășenii pentru servicii de colectare și transport a gunoiului depozitat selectiv, dar și a celui menajer. Contractele pentru acest serviciu se pot încheia la sediul societății, adresa: Prelungirea București nr.4 (ghișeul din fața cofetăriei Karina/5 Călărași), sau la biroul din cadrul Primăriei municipiului Călărași (la parter, lângă ghișeu Relații publice). Există și o ultimă soluție, cu agenții servicii – clienți, care circulă în interiorul municipiului pentru încheierea contractelor. Costul contractului se ridică la 4.50 lei. Se dorește o bună colaborare între REBU S.A și călărășeni, motiv pentru care REBU S.A. dorește să facă o informare cât mai bună asupra activităților acesteia dar și a îndatoririlor cetățenești ce ne revin, pentru a avea un oraș curat.

REBU S.A. a preluat personalul implicat în acest domeniu de la S.C. URBAN S.A.  în ideea continuității serviciilor desfășurate până în acest moment. REBU vrea nu numai continuitate pentru servicii de calitate dar și o bună colaborare cu cetățenii, o bună relație în acest sens cu ei…  REBU S.A. face apel către cetățeni arătând că deșeurile reciclabile nu sunt gunoaie, ci sunt, de fapt o resursă care poate fi valorificată și a cărei colectare selectivă ne ajută pe toți la îmbunătățirea calității vieții și protejarea mediului.

 

 

Proiectul de management al deșeurilor a fost gândit și implementat de către Consiliul Județean Călărași, la nivelul întregului județ, prin asocierea A.D.I. Eco management Salubris Călărași, iar REBU S.A. doar furnizează serviciul se colectare și transport. Astfel, deșeurile vor fi colectate în recipienții de colectare a deșeurilor menajere. REBU va prelua gunoiul menajer și deșeurile reciclabile de la asociațiile de locatari, de la gospodării, de la agenții economici. Deșeurile reciclabile le vor preluate de la platformele special amenajate din cadrul proiectului.