Răzvani: S-au acordat 250.000 Euro către cei 10 câștigători ai concursului de planuri de afaceri în proiect KETANES

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Răzvani: S-au acordat 250.000 Euro către cei 10 câștigători ai concursului de planuri de afaceri în proiect KETANES
SPRIJIN PENTRU ANTREPRENORI – COMUNICAT
Vineri, 4 septembrie 2020, la Casa de Cultură din Lehliu-Gară, a avut loc festivitatea de acordare a subvențiilor în valoare totală de 250.000 Euro către cei 10 câștigători ai concursului de planuri de afaceri ce vor fi realizate în comunitatea Răzvani, în cadrul proiectului #KETANES (ÎMPREUNĂ).
Cei 10 viitori antreprenori au primit câte o subvenție în valoare de 25.000 Euro pentru înființarea firmelor și crearea de locuri de muncă la nivel local, esențiale pentru dezvoltarea comunității din Răzvani.
Antreprenorii au fost încurajați și felicitați de către dl. Iulian Iacomi, primarul orașului Lehliu-Gară, dl. Valentin Barbu, președintele Consiliului Județean Călărași, alături de dl.Corneliu Visoianu, managerul proiectului KETANES.
Printre firmele care vor fi sprijinite se numără o farmacie, un service și o spălătorie auto, două vulcanizări, un magazin de legume-fructe, un fast food, o firmă de amenajări peisagistice și două săli de jocuri video.
Felicitări tuturor celor 10 câștigători și mult succes în continuare!

Proiectul „KETANES – Măsuri integrate pentru persoanele defavorizate din comunitatea marginalizată Răzvani” (SMIS 114630) este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Obiectivul proiectului, care include 751 de beneficiari, este reducerea sărăciei și excluziunii sociale prin măsuri integrate în comunitatea Răzvani. Proiectul este implementat de

Asociaţia C4C – Communication for Community, în parteneriat cu Primaria Lehliu Gara, Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani, Libro Events și Asociația Brahma.