Răzvan Meseșeanu se declară nevorbit. De aceea a făcut 3 interpelări în CJ. VIDEO

2 zile ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Răzvan Meseșeanu se declară nevorbit. De aceea a făcut 3 interpelări în CJ. VIDEO

Răzvan Meseșeanu este liderul grupului PRO România din Consiliul județean Călărași. Un grup care s-a declarat a fi factor de echilibru între forțele politice care acum din rivali au devenit parteneri de guvernare. Chiar și așa dl consilier județean are un rol proactiv în comunitate cerând repetat a se organiza echipe de consilieri cu care să se deplaseze în teritoriu, acolo unde sunt probleme pentru a le rezolva. 

 VIDEO

S-a declarat nevorbit după desele ședințele online care l-au împiedicat să își expună interpelările fapt pentru care a făcut asta astăzi 24 noiembrie. El a invocat art 225 din Codul Administrativ pentru ca la audiențele ce le va oferi cetățenilor din județ să le pună la dispoziție sala de ședinte a CJ, aceasta trimestrial. Cererea vine pentru transparență, consultare publică și rezolvarea corectă prin reprezentarea în CJ a acestor probleme. Vasile Iliuță a rămas receptiv și a indicat calea de urmat.

Răzvan Meseșeanu a mai cerut un termen pentru ca toți consilierii să își depună raportul de activitate pe anul în curs, legea fiind neclară. Secretarul ședinței a indicat sfârșitul lunii ianuarie ca fiind de bun simț. Consilierul s-a declarat nemulțumit față de finalizarea în practică privind situațiile de urgență. El a cerut responsabilitate și implicare vizavi de bani cheltuiți pe pliante care nu au ajuns la unele primării. Vasile Iliuță a aprobat solicitările consilierului pentru remedierea aspectelor reclamate.