Răzvan Meseșeanu ne spune de ce trebuie să votăm Pro România. Iată de ce… VIDEO

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Răzvan Meseșeanu ne spune de ce trebuie să votăm Pro România. Iată de ce… VIDEO

Răzvan Meseșeanu vrea să facă o altfel de prezentare electorală a candidaților la Alegerile Europarlamentare. Nu vrea să facă discursuri plictisitoare, lungi. El spune clar pe cine trebuie ales pentru a ne reprezenta în Europa, și de ce. Cum se poate face diferența? Prezentările unei echipe ambițioase, cu expertiză și rezultate pot face diferența cu alte partide politice, spune Meseșeanu. El condamnă atitudinea de forță, sancțiunile ori refuzul dialogului social, lucruri care nu vor fi niciodată soluții pentru  crizele din societatea noastră.

 

La Pro România Călărași sunt prezentați oamenii buni și gândurile lor bune pentru o altfel de politică, o politică mult mai aproape de oameni, bazată pe fapte și dialog. Descoperim oameni care cred în oamenii buni, găsim pe cei ce ştiu ca să facă lumea mai frumoasă acolo unde  viaţa are grijă să ne mai arate şi contrariul. Politica se adresează oamenilor. Nu înseamnă că dacă cineva te-a dezamăgit, toţi o vor face. Nu înseamnă că dacă cineva e mincinos, invidios sau răutăcios, toţi sunt aşa. Tu cu cine votezi?

  • Material realizat la comanda PRO România
  • de Pîrloagă Marian Dorin I.I.
  • CMF 41190009