Raluca Țurca’n suferă în continuare. Ea crede că poate forma un guvern

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Raluca Țurca’n suferă în continuare. Ea crede că poate forma un guvern

În lipsa unor bărbați adevărați la PNL, băsista care acum a schimbat traseul și a ajuns interimar la acest așa zis partid, suferă iar. Ea crede că poate asigura o guvernare sanatoasa, solida, pentru oameni… În suferința ei spune: „Continuam efortul pentru a obtine acest guvern de dreapta. E un efort, un proces de negociere, si avem aceasta datorie sa incercam”.

Tanti Raluca spune la fraieri că PNL se poate relansa, dar nu vede pe nimeni prin jurul ei. Pentru că liberalii vor să sară ori au sărit deja în barca mai solidă a lui Tăriceanu, omul care a fost alungat din PNL pentru că a avut curajul de a se crede liber. Liber într-un partid ca PNL nu ai cum să fii decât dacă ai imaginație bolnavă și esti atent supravegheat de neurochirurgul Leon Dănăilă.

Presa a întrebat-o privind formarea unui guvern chiar cu ALDE, iar prima și singura înțeleaptă din partid Raluca Țurca n a raspuns: „Au fost discutii cu toate partidele, discutii informale. Nu s-au promis functii. Incercam sa adunam oameni in jurul unui scop comun, acela de a da Romaniei o guvernare sanatoasa, solida, pentru oameni”. Cum scopul comun a fost demonstrat de PNL  a fi doar interesul de grup ori personal iar sănătatea guvernării depinde doar de medicul Dănăilă, pentru oameni se naște un nou pericol: boala de partid.

Continuând să sufere și să delireze Raluca a mai debitat niște afirmații. Cum că oamenii au nevoie de dezvoltare, de bunăstrare, si, pentru a obtine lucurile acestea, este nevoie de o guvernare responsabila, indicand guvernarea în care nimeni nu mai are încredere… Pentru că lumea se întreabă firesc…unde a fost ascunsă bunăstarea până acum și unde este bunăstarea promisă de prin 2009 până astăzi de aceeași liberali? Răspunsul este ușor de văzut: În tăieri de pensii și de salarii. În tăieri de indemnizații, sporuri. În tăierile la al 13 lea salariu și ale primelor bugetarilor. În închiderile de spitale și în vânzarea pe nimic a Țării. Asta au făcut ei liberalii în 2010-2011 și până acu, dar…nu vor să vadă. Pentru asta ei se gândesc să îl realeagă pe Marele Tăietor de salarii, ca…președinte de partid. Dar aceasta va fi alt subiect depresă.

La Sibiu, Raluca neavând ce să prezinte din programul PNL, acest partid neavând așa ceva, a început analiza programului de guvernare al altora. Ea a adaugat ca programul economic al PSD nu este sustenabil, că el  ascunde in spate cresteri de taxe si impozite, si nu poate aduce acea bunastare pe care oamenii o asteapta. Imaginile surprinse de presă arată ce poate oferi Raluca: zero în continuare

Trezită de luminile din platou Raluca și-a continuat afirmațiile în care nici ea nu crede: „Asadar, eu cred ca avem aceasta datorie, sa oferim un program de guvernare de dreapta, un program sustenabil care sa uneasca si oamenii si proiectele si idelile pentru ca Romania sa aiba o sansa sa se dezvolte in mod sustenabil”

Sursele de presă indică o singură speranță a acestui partid: tandemul Filipescu/Predoiu. Aceștia au un avantaj, pentru că în PNL se preferă la conducere femeile, iar acestea sunt pe cale de dispariție…