Rafila ne pregătește un plan de măsuri pentru Sărbătorile de iarnă…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Rafila ne pregătește un plan de măsuri pentru Sărbătorile de iarnă…

Ministerul Sănătăţii nu recomandă organizarea de evenimente cu un număr mare de persoane. Măsurile care vor fi luate pentru perioada în care românii vor petrece în stradă, cum ar fi de Revelion, vor fi discutate în perioada următoare.  Rafila a declarat, că dacă oamenii vor dori să petreacă în stradă, li se recomandă să poarte masca de protecţie în mod corect. El a  adăugat că nu se recomandă organizarea de evenimente la care să participe un număr mare de oameni.

A Rafila: Nu recomandăm să existe evenimente cu foarte mare număr de persoane, dar dacă acest lucru se va întâmpla şi cadrul legal va permite acest lucru, trebuie desfăşurat în condiţii de siguranţă. Oamenii să nu creadă că o incidenţă scăzută reprezintă un element de nerespectare a unor reguli, dimpotrivă, înseamnă un element de păstrare a incidenţei scăzute…Vă daţi seama că nu vor fi luate măsuri stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp la domiciliu. Nu putem să comentăm acum alte măsuri care vor fi luate în discuţia în perioada următoare… a  declarat Alexandru Rafila.