Radio Stil FM Călărași a prezentat sumele de bani cheltuite pe chestii @ socoteli de Primăria Călărași. LIVE

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Radio Stil FM Călărași a prezentat sumele de bani cheltuite pe chestii @ socoteli de Primăria Călărași. LIVE

Ieri 31 oct. 2018 Florin Driga și subsemnatul Marian Pîrloagă am prezentat la Radio Stil FM Călărași, pe 105.5 Mhz în cadrul Emisiunii ”Aici și Acum” alte informații despre cum este administrat municipiul nostru minunat și mai ales cum sunt cheltuiți banii publici.

Actualitatea călărășeană despre care s-a discutat a fost ca urmare a abordării noastre pe stradă și pe paginile de socializare. Ce spun călărășenii și ce fel răspunde Primăria la răspunsurile noastre…Una întrebi și alta răspunde Primăria.
De ce să fie mărit aparatul Primăriei Călărași… Unde se reflectă munca funcționarilor. Care performanțe? Unde regăsim confortul zilnic? În gropi și gunoaie…Peste tot.
Florin Driga a prezentat tertipurile de care administrația se folosește ca să nu prea răspundă. Despre Conferințele de presă la care legea 544 recomandă a fi efectuate lunar…Primăria Călărași nu a realizat nici una în acest an. Pentru că Primăria se spune că…face zilnic informări… ULUITOR! Ce contează legea…Art 17 din legea 544. Aparatul de propagandă scrie despre ce vom face…ce vom drege…Nimic concret, finalizat.
Circulația prin gropi și realizarea de parcări private pe…trotuare sfidează bunul simț. Despre parcarea de pe strada Grivița realizată pe…trotuar. Despre firme care ocupă domeniul public fără a plăti un leu. Strada Oborului ocupată de firme care efectuează lucrări de încărcare/descărcare și un depozit aflat pe șosea. Avem drum public care trebuie administrat de Primărie sau așa cum spune Primăria într-un răspuns că drumul ar aparține CFR.

Cheltuielile efectuate de Primărie de Zilele municipiu sunt tainice. Bani frumoși s-au cheltuit fără a se comunica de către cine. Numele firmei care a subânchiriat terenul de la Primărie pentru a jecmăni cu sume imense pe comercianți este tainic.440207 lei cheltuiți. Retroparada toamnei…Chirie unei scene vreo 196000 ron de către o firmă al cărei numeeste tainic.Unde este transparența întreabă Florin Driga…
Spectacolul de artificii soldat cu autoincendierea Primăriei, campionat de table / skandenberg…Afacerile Primăriei presupun contracte…De ce nu se informează corect…Divertisment, fotografii, filme, masa, aranjamente florale, cazare și masă pescărească Fantana Dorului, Cocktail, multă cazare…Sume frumoase făcute public la radio. Bani pe care oamenii așteptau să fie folosiți pentru a repara str Grivița sau București au fost folosiți pe fleacuri, pe distracții locale…spun oamenii care ne-au stricat mașinile…Excursii la Adamclisi, mese, cine și premii pentru Zilele municipiului.


Bazarul devenit focar de infecție, spații luate abuziv acolo alt subiect de discuție. Cum poți lua și extinde cu un spațiu fără a avea documente. Care sunt măsurile de stingere a incendiilor, dar cele de igienă…Care echipă a Primăriei trebuie să managerieze aceste servicii în piețe, târguri și oboare? Cînd va fi relocat Bazarul? în martie 2019. Până atunci fiecare poate face ce vrea…Cum s-a pregătit terenul pentru relocare.
La Piața Centrală comerțul de păsări și animale mici se desfășoară pe…trotuar și pe șosea. Chiar dacă DSV interzice. De ce nu se respectă tradiția locală și care este pericolul creat de aceste activități? De ce nu este voie ca în Călărași să se vândă păsări vii și câini? Ce face DVS cu mirosurile pestilențiale din municipiu? Căt costă cărpele folosite ca filtre împotriva pestei porcine? Vreo 11000 ron.
La Târguri și Oboare.O invitație în emisiune a directorului de la Piețe și Oboare…Invitație pentru care, trebuie dezlegare de la …primar.
Lumea vrea soluții la problemele locale, vrea comunicare de la cei responsabili. Este comunitatea noastră și orașul nostru spune Driga.
Totul despre borduriada din Călărași.Ce scriu ascultătorii și cititorii despre municipiu…
Gunoaiele și mizeria de pe străzi. Intervenția Gărzii de Mediu pentru a se ridica gunoaiele.
Despre circulația defectuoasă din municipiu și vitezomanii din județ.Cum mor oamenii nevinovați din traficul auto, acolo unde  sunt implicați teribiliștii. Despre măsurile tehnice de fluidizare a circulației, Primăria Călărași nu are ce comunica. Una se vorbește alta se face…
Centru Civic care se degradează zilnic sub privirea primarului. Cum se vor gândi la ce promisiuni se vor orienta politicienii înainte de alegeri…
Discuții asupra fotbalului și spectacolelor de teatru din Călărași. Cum sunt adunați călărășenii pentru a vedea lucrurile frumoase…
Finalul a fost destinat asupra locuinței distruse de explozia conductei de gaz amplasată stradal în municipiu. Cum a rămas pe stradă o familie fără agoniseala realizată într-o viață. Despre ajutorul pe care nu l-au primit și indiferența autorităților publice locale.