Radio Stil FM Călărași. Emisiunea…”Aici și acum”, prezintă știrile, informațiile și evenimentele din Călărași…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Radio Stil FM Călărași. Emisiunea…”Aici și acum”, prezintă știrile, informațiile și evenimentele din Călărași…

Emisiunea moderată de Florin Driga m-a avut ca invitat. S-a prezentat prognoza meteo și măsurile de deszăpezire necesare dacă depunerile de zăpadă vor continua. S-a prezentat despre evenimentul săptămânii respectiv vizita de mâine 23 februarie a miniștrilor Oprea, Teodorovici și a secretarului de stat Pandea pentru dezbaterea problemelor localităților din județ cu primarii. Informare privind deschiderea unui birou senatorial al senatorului PSD Roxana Pațurcă, la…Fundulea, unde va acorda audiențe.

În deschidere s-a prezentat laudativ decizia primarului Daniel Drăgulin de ridicare a garajelor din parcări pentru realizarea de parcări moderne, eficiente, iluminate și salubrizate. Discuții asupra Regulamentului parcărilor. Abordat subiectul siguranței cetățenilor primejduit de accidentele repetate din municipiu și propuneri de măsuri tehnice pentru ca acestea să nu se mai repete. Dezbateri asupra deficitului din Poliția locală și mărirea eficacității prin patrulare pedestră / creșterea numărului de zone de responsabilitate. Despre implicarea Poliției pentru prinderea unor infractori dar și despre dosarul care așteaptă de 3 ani și jumătate a se înainta la Parchet…pentru o soluție legală în cazul decesului lui Ivanciu Alexandru Marian, zdrobit de mașina staționată regulamentar pe str București. Despre infrastructura jalnică din Mircea Vodă și străzile principale care se surpă zilnic și creează disconfort. Concluzii despre implicarea consilierilor și a echipei primarului pentru a concura la lucrurile bune pe care le așteaptă cetățenii.