PSD: Mihai Fifor a fost investit ca vicepremier pentru parteneriate strategice. Alte numiri la Externe și Interne…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD: Mihai Fifor a fost investit ca vicepremier pentru parteneriate strategice. Alte numiri la Externe și Interne…

Președintele Klaus Iohannis a fost de acord cu cea mai recentă remaniere guvernamentală propusă de premierul Viorica Dăncilă. Șeful statului a semnat în această dimineață decretele prin care sunt numiți în Guvern Ramona Mănescu, la Externe, Nicolae Moga, la Interne, și Mihai Fifor în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. Aceștia au depus astăzi jurământul.

La ceremonie au participat premierul Viorica Dăncilă, secretarul general al Guvernului Toni Greblă, ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici, ministrul Educației Ecaterina Andronescu, ministrul Muncii Marius Budăi, ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu, ministrul Tineretului și Sportului Constantin Matei și vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache. Klaus Iohannis a semnat decretele prin care pleacă din funcțiile respective Carmen Dan și Teodor Meleșcanu, iar, în același timp, sunt numiți în Guvern Nicolae Moga și Ramona Mănescu. Aceștia din urmă vor fi noii miniștri ai afacerilor interne, respectiv externe.

Mihai Fifor: Sunt onorat să revin în Guvernul României, în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. Alături de colegii mei, am depus astăzi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Sunt încrezător în ceea ce putem realiza împreună, ca echipa guvernamentală, în continuarea bunelor rezultate obtinute pentru România și pentru români.