PSD: De astăzi, România este în haos! Vom recuceri România și ne vom întoarce!

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD: De astăzi, România este în haos! Vom recuceri România și ne vom întoarce!

Iată că visul cel mare al președintelui Iohannis, astăzi, s-a împlinit. România devine o țară a degringoladei, o țară care pierde tot ce a câștigat prin eforturile PSD. Ne-am îndeplinit până în ultimul moment promisiunile făcute românilor.
Problemele adevărate, abia de acum vor apărea.
Lipsa de coerență și disensiunile dintr-o Opoziție aflată într-o luptă evidentă pentru conducerea unei țări precum România, fără a fi pregătită pentru așa ceva, va arunca țara într-o criză economică și politică fără precedent.
Vom simți cu toții promisiunile liberalilor și useriștilor. Părinții noștri vor avea pensiile tăiate, bugetarii vor fi disponibilizați, se vor tăia salarii. Vom asista la o criză financiară de proporții, care se va regăsi în conturile tuturor – de la simplii angajați până la exportatorii și importatorii români, cu un rol atât de importanți în economia țării.


Acum îl așteptăm pe Ludovic, cel care îi urăște la maximum pe români, la Iohannis, cel care se cațără fără milă și jenă pe cadavrele copiilor și părinților noștri, ca să își facă campanie, Iohannis, cel care vrea să desființeze secția specială și intervine, călcând cu nerușinare Constituția, în justiție, solicitând demisia șefului DIICOT.
Sunt trist. Tot ce a realizat PSD, toate măsurile luate pentru bunăstarea acestui popor atât de bun și de frumos vor fi, pur și simplu, spulberate de cei care astăzi, vor veni cu ura lor și vor conduce destinele țării. Pentru puțin timp, însă!
Vom recuceri România și ne vom întoarce! Vom continua să luptăm pentru ca românii să aibă o viață mai bună la ei în țară! Vom merge înainte și vom demonstra că PSD este responsabil și pe primul loc pune această țară pentru care s-a bătut totdeauna!
#PSDalaturideoameni!