PSD Călărași susține pe Liviu Dragnea la șefia partidului

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD Călărași susține pe Liviu Dragnea la șefia partidului

Ieri 2 martie 2018 la orele 15 în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași au avut loc lucrările Conferinței județene a PSD Călărași. Au participat primarii, președinții de organizații, consilieri locali și județeni consilierii județeni și Biroul permanent al PSD Călărași. Au participat ca invitați un europarlamentar membru în Comisia de agriculură a PSD, deputatul Sorin Vrăjitoru, senatorul Ecaterina Andronescu și Roxana Pațurcă. Un discurs scurt și mobilizator l-au avut Marius Dulce și Țone Petre.

S-a aprobat nominal componența celor 42 de membri care vor reprezenta PSD Călărași la Conferința/ Congresul Național al partidului din 10 martie a.c. La propunerea Secretarului de Stat Ciprian Pandea, președinte interimar al PSD Călărași, Conferința Județeană a PSD Călărași a adoptat o  Rezoluție prin care s-a stabilit ca președintele Liviu Dragnea să continue să conducă destinele PSD până după alegerile locale ce vor urma în 2020.

Pandea a expus în aplauzele participanților în mod detaliat motivele care îl recomandă pe Dragnea la șefia PSD: modul de implicare pentru implementarea Programului de guvernare. Curajul, ambiția și seriozitatea îl recomandă pe Dragnea să conducă acest partid au apreciat și primari PSD cum sunt Țone Petre, Nicolae Râșnoveanu sau vicepreședintele Liviu Vârtejanu… – care au cerut o mai activă implicare a europarlamentarilor PSD și mai ales a miniștrilor pentru a se rezolva probleme din jud. Călărași ce țin de administrație, chiar dacă aceasta este în județul Călărași majoritară a PNL. Pandea a subliniat echidistanța de care dă dovadă pentru repartizarea fondurilor guvernamentale către Primării, fără a ține seama de apartenența politică a primarilor ci…numai de nevoile oamenilor, de problemele comunităților. PSD Călărași va intensifica activitățile acestui partid spre a veni în întâmpinarea oamenilor. Pandea a vorbit despre un Program de dialog social și vizite ale miniștrilor, europarlamentarilor PSD la care a implicat foarte activ inclusiv pe directorii de deconcertate. El a subliniat despre responsabilitatea guvernării spre a se face lucruri bune, mandatul fiind unul scurt și fiind vorba de multă muncă.

În aceste condiții secretarul de stat Ciprian Pandea și deputatul Sorin Vrăjitoru au declarat că ei vor continua demersurile lor pentru a aduce miniștrii  la Călărași spre a constata deficiențe, stabili soluții și proceduri eficiente, dar mai ales termene și persoane responsabile pentru a remedia anumite disfuncționalități. Ziua de 2 martie a fost și o zi de relaxare pentru femeile din PSD pentru care senatorul  Pațurcă a organizat evenimentul OFSD Călărași, sponsorizat de conducerea PSD  Călărași, consilieriii locali, județeni  și mai ales de către primarii PSD  la Podul 4/ Restaurant Albatros, respectiv  o masă festivă prilejuită de 1 Martie/ Ziua Femeii. La manifestare a fost invitată presa de casă, care nu a putut relata evenimentul.

Tânărul Ciprian Pandea a demonstrat încă o dată că-i pasă de oameni, acolo unde votul acestora l-au trimis pe el și pe unii dintre colegii săi. A declarat la Conferința Județeană că în 2020 Sala Consiliului Județean va fi ocupată în majoritate de consilieri județeni PSD. Pandea a refuzat interviurile dar l-am găsit sâmbătă 3 martie împreună cu  senatorul Pațurcă, deputatul Vrăjitoru și ministrul sănătății la …Spitalul Județean Călărași. Din discuții am înțeles că-i preocupă actul medical, încadrarea de medici specialiști de calitate, condiții de spitalizare moderne și mai ales completarea deficitului de dotare cu aparatură medicală pentru diagnosticare dar și tratament al unor boli. Pandea nu a avut odihnă nici în acest week-end el mergând la invitația primarului Țone la Spitalul din Oltenița cu toată echipa de la minister și parlamentarii călărășeni după el. Un singur lucru a declarat Pandea…Încrederea oamenilor în PSD o răsplătim prin muncă…