PSD Călărași și-au prezentat preocupările legislative cetățenilor din Gălbinași și Fundeni

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD Călărași și-au prezentat preocupările legislative cetățenilor din Gălbinași și Fundeni

Echipele de campanie ale PSD Călărași s-au întâlnit, cu cetățenii din Gălbinași și Fundeni. Social democrații le-au spus celor cu care s-au întâlnit că echipa PSD de la Bruxelles va milita pentru șanse egale între fermierii din U.E. și fermierii români dar și pentru ca produsele locale sa poată fi comercializate în marile lanțuri alimentare.

Nu în ultimul rând, echipa PSD de la Bruxelles va lupta pentru eliminarea standardului dublu în ceea ce privește calitatea produselor pe care unele companii din U.E. le vând în Europa de Est.

Totodată, europarlamentarii PSD vor susține, în Parlamentul European, reinventarierea tuturor tratatelor și acordurilor economice și comerciale bilaterale ale României, demararea unor planuri de acțiune concretă rezultată din aceste documente, reluarea sau dezvoltarea relațiilor economice internaționale cu zonele (statele) tradiționale și implicarea activă în vederea consolidării statului de „jucător economic regional“.

Europarlamentarii PSD vor milita pentru întărirea Pieței Interne a Uniunii Europene prin încheierea de acorduri comerciale cu țari terțe, care să nu dezavantajeze industria și IMM-urile europene.

 

Pe 26 mai votam PSD la alegerile europarlamentare!

CMF 41190008