PSD Călărași prezintă Programul „Start-up Nation”, beneficii şi sprijin pentru tinerii antreprenori

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD Călărași prezintă Programul „Start-up Nation”, beneficii şi sprijin pentru tinerii antreprenori

Programul „Start-up Nation” este una dintre măsurile propuse în programul de guvernare al PSD şi adoptate de Guvern la începutul anului pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri din România, susţinând tinerii antreprenori şi ideile inovatoare ce ar putea duce la performanţă în afaceri. Acest program reprezintă o rampă de lansare spre prosperitate şi de aceea ne-am dorit să informăm călărăşenii în legătură cu accesibilitatea şi beneficiile acestui proiect.

În sprijinul nostru, la iniţiativa domnului subsecretar de Stat al Ministerului Tineretului şi Sportului, și preşedintelui interimar PSD Călăraşi Ciprian Pandea, au fost prezenţi în faţa publicului interesat domnul Secretar de Stat al  Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Harry-Ilan Laufer şi domnul secretar de stat al Secretariatului General al Guvernului, Adrian Mlădinoiu. Aceştia au răspuns întrebărilor publicului şi ale presei, au prezentat detaliile proiectului ce urmează a fi lansat în luna mai şi au asigurat succesul tuturor celor dornici de accesarea banilor pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Susţinem acest proiect inovator şi ambiţios, credem în succesul dezvoltării mediului de afaceri şi a creativităţii tinerilor, dar mai ales în creearea unui mediu optim de performanţă!

Detalii pe link și pe site oficial http://www.aippimm.ro  Înregistrarea  video de la eveniment lămurește multe aspecte tehnice, secretarul de stat prezentând avantajele oferite, condițiile de participare șirăspunzând la multe întrebări adresate la final… După aducerea la Călărași a ministrului sănătății, PSD Călărași punctează și în această săptămână eforturile actualei guvernări  către respectarea promisiunilor făcute în campania electorală.