PSD Călăraşi o prezintă pe Moga Ştefania Victoriţa, candidata partidului la funcţia de primar în Lehliu Gară

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD Călăraşi o prezintă pe Moga Ştefania Victoriţa, candidata partidului la funcţia de primar în Lehliu Gară

PSD Călărași a stabilit candidații la alegerile locale din 11 iunie,  din loc. Unirea în persoana lui Belu Florian și din Lehliu-Gară în persoana doamnei Moga Ștefania Victorița. La Conferinţa de presă de astăzi 8 mai, preşedintele interimar al PSD Călăraşi Ciprian Pandea şi europarlamentarul PSD Victor Negrescu au prezentat-o pe Moga Ştefania Victoriţa, candidata la funcţia de primar în loc. Lehliu Gară.

Moga Ștefania Victorița este născută la 17.06.1967 și este primar interimar în Lehliu-Gară. PSD este viața ei din 1998, iar mare parte din munca ei și-o dedică oamenilor săraci, nevoiași și amărâți pentru care caută soluții. Nelipsită la evenimentele de cinstire a memoriei ostașilor români, acțiuni de promovare a manifestărilor folclorice locale și naționale, întâlniri cu întreprinzătorii locali, Ștefania Moga a fost mâna dreaptă a unuia dintre cei mai performanți primari PSD din județ: Iulian Iacomi. O femeie cu mână de fier, bună cunoscătoare a realităților din zonă, a oamenilor de lângă care se dezlipește greu: Îmi place să lucrez cu oamenii, îmi place să comunic, și încerc de fiecare dată să-i înțeleg pe oameni ce nevoi au, ce probleme…a spus Ștefania Moga. Politica promovată de PSD mă reprezintă și corespunde valorilor mele morale. Am învățat să comunic cu oamenii, să-i ascult și să-i ajut, iar atunci când nu am reușit am suferit alături de ei…spune aceasta. De aceea am înțeles că PSD este locul, este partidul care reprezintă interesele oamenilor cu care mă identific.  Pe Moga Ștefania este greu să o găsești liberă. Ședințe, sau pe teren prin localitate. Are multe proiecte de continuat în localitate:  reabilitarea rețelelor de apă, canalizare și iluminat – pentru care a cerut finanțare prin PNDL luna trecută. Iată cum se prezintă aceasta:

Moga Ştefania se prezintă simplu alegătorilor:

Stimați concetățeni,
După cum știți, în data de 11 iunie 2017, în câteva localități din țară printre care se regăsește și orașul Lehliu Gară, se vor organiza alegeri locale pentru ocuparea funcției de primar. În acest context, sunt onorată să vă anunț că îmi voi depune candidatura din partea Partidului Social Democrat, a cărei membră sunt din anul 1998.

Îmi asum luarea aceastei decizii, convinsă fiind că sunt pregătită atât din punct de vedere profesional cât și moral să reprezint cu cinste și onestitate orașul Lehliu Gară. Plec pe acest drum de la premisa că o comunitate este imaginea în oglindă a edililor care o gospodăresc și tocmai de aceea consider că valorile care mă definesc – respectul față de semeni, cinstea, adevărul, flexibilitatea, încrederea, credința, toleranța, entuziasmul și corectitudinea – sunt esențiale atunci când aspiri către o astfel de funcție deoarece valorile tale ca individ devin valorile comunității pe care o reprezinți.
Mulțumesc colegilor din organizațiile PSD Călărași și PSD Lehliu Gară pentru susținere, sprijin și încredere!
Vă doresc inspirație în luarea celei mai bune decizii în data de 11 iunie!