PSD Călărași: Viorica Dăncilă va pleca de la Guvern. Pe data de 24 noiembrie, când va fi președintele României… VIDEO

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD Călărași: Viorica Dăncilă va pleca de la Guvern. Pe data de 24 noiembrie, când va fi președintele României… VIDEO

Vineri, 4 Octombrie, la sediul PSD Călărași a avut loc o conferință de presă care a acoperit mai multe subiecte de interes pentru călărășeni și pentru reprezentanții mass-media. Printre acestea s-a comunicat că moțiunea de cenzură nu va trece, liberalii nereușind să își convoace pentru aceasta pe membrii de partid proprii. La Conferința de presă a fost prezentă Ecaterina Andronescu – senator PSD și ministru marcant al Educației Naționale. Ea a dezmințit zvonurile că ar trece la PRO România, arătănd pericolul ce paște România prin ajungerea la putere a liberalilor. Ea a indicat lipsa de mesaj din moțiunea de cenzură, apreciată drept o lozincă politică. Ar fi trebuit să conțină soluții pentru țară, cum anume se gândesc liberalii să remedieze situația descrisă. S-a făcut referința performanțelor liberalilor de-a lungul anilor trecuți: tăieri de alocații, pensii și salarii, disponibilizări, închideri de spitale. Ecaterina Andronescu a fost prezentă la Călărași cu ocazia Zilei Educației, eveniment apropiat învâțământului local marcând 135 de ani de la deschiderea primelor cursuri ale actualului Colegiu Național Barbu Știrbei Călărași. Conducerea PSD Călărași compusă din senator Roxana Pațurcă, Sorin Vrăjitoru a fost împreună cu Ecaterina Andronescu la liceul Barbu Știrbei unde au fost sărbătoriți împreună cu elevii, profesorii, foști absolvenți și foste cadre didactice ale prestigiosului liceu călărășean, ziua Instituției de învățămînt. Tot astăzi, a fost aniversat un secol de la primele cursuri liceale.VIDEO


Roxana Pațurcă: Cel mai important și totodată cel mai interesant subiect a fost cel privind intenția Opoziției de a trece săptămâna viitoare în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă. Această intenție, care nu are niciun fundament, generată de nerăbdarea liberalilor de a pune mâna pe putere, NU are absolut nicio șansă să se concretizeze.
Este absurd să credem că parlamentarii vor vota moțiunea care va genera tăierea pensiilor și salariilor românilor, unul dintre punctele ”forte” ale anunțatei guvernări liberale. Este absurd să credem că parlamentarii vor vota un act care va tăia beneficiile pentru antreprenori și care va impune un sistem de impozitare care va genera falimentul multor societăți comerciale.
Am atras cu acest prilej atenția reprezentanților mass-media călărășene asupra faptului că, în ciuda susținerii de care se laudă că se bucură, la momentul citirii în plen a textului moțiunii în sală se aflau doar 128 de parlamentari din 465. Aceasta spune totul despre acest demers politic demagogic al Opoziției, care nu se bucură de atenție nici măcar în rândul propriilor parlamentari.
Noi, aici în teritoriu, luptăm pentru fiecare român. De aceea, continuăm să semnăm Pactul Național pentru Bunăsarea Românilor cu fiecare cetățean din comunitatea noastră. Prin aceasta vom arăta și partidelor de Opoziție că românii își doresc continuarea măsurilor bune de guvernare, își doresc creșterea în continuare a pensiilor și salariilor, își doresc un trai mai bun.