PSD Călărași continuă tradiția colindelor și în acest an

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD Călărași continuă tradiția colindelor și în acest an

Începând de ieri 21 decembrie, la sediul PSD Călărași, social democrații vor fi colindați de către grupuri de copii de la Școli generale sau ansambluri folclorice din județ. Conducerea PSD, consilierii locali și județeni și social democrații în general, le mulțumesc călărășenilor pentru încrederea ce o au în acest partid și le promit că vor face lucruri bune în continuare – în continuare, pentru a-i reprezenta corect, cinstit, așa cum o merită.

Zeci de copii au venit ieri, însoțiți de părinții acestora pentru a colinda pe pesediști. Voia bună, spiritul și emoția Crăciunului au umplut sediul PSD din Călărași. Copiii au fost primiți cu drag de vicepreședinții George Chiriță, Ichim Marian, Biroul parlamentar al senatorului Roxana Pațurcă,  Alexandru Iordache și mulți membri ai organizației de pensionari, dar și oameni de suflet ai PSD cum ar fi Denisa Caraion și Marin Filofteia. VIDEO.

Nici tineretul social democrat nu s-a lăsat mai prejos. Marius Sbârcea, Alexendru Chiriță, Cosmina Ene, Rudolf Manea, Liviu Petrache, Sabrina Renate, Cristi Zanfir, Miruna Meseseanu, Ana Maria Stroe, Cosmin Tărăbașanu, Ionuț Visan, Nicoleta Stoica, și alții… au organizat din partea tineretului social-democrat un spectacol în curtea sediului PSD în jurul unui brad și al unei trăsuri împodobite, plină cu daruri pentru colindători.