PSD aproape de oameni. Roxana Pațurcă înconjurată de ceacoveni

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD aproape de oameni. Roxana Pațurcă înconjurată de ceacoveni

Astăzi 28 noiembrie organizația de femei a PSD Călărași au zâmbetul pe fețele întristate ale locuitorilor din satul Ceacu. Oamenii au înconjurat pe social democrații care le-au prezentat pe candidata lor, profesoara Roxana Pațurcă la alegerile pentru Senat. Ceacovenii sunt oameni săraci, care trăiesc din agricultură, creșterea păsărilor și a câtorva animale. Au pensii mici și își aduc aminte de vremurile când liberalii le-au tăiat. Ei pomenesc de guvernul Ponta care i-a scos din sărăcie, pentru ca actualul guvern să le readucă sărăcia în case.

Țăranii, oameni simpli au văzut în Roxana Pațurcă un candidat pregătit și curajos al PSD. Vorbesc despre PSD ca fiind singurul partid din țară care nu și-a bătut joc de oameni, nu i-a umilit și care le-a reîntregit salariile și pensiile tăiate de liberali.

Roxana Pațurcă și colegii ei, Ilinca Enescu, tineri din PSD Călărași le-au explicat oamenilor de proiecte ale PSD: eliminarea impozitelor pe utilajele și terenurile agricole, eliminarea impozitelor și asigurărilor pe pensiile sub 2000 ron, ceacovenii fiind interesați de acestea.

Am o pensie de 300 lei, spune o bătrână plângând. Am lucrat toată viața la CAP pământul și am crescut animale. Nu am din ce trăi, stau în frig. Fața i se luminează când Roxana Pațurcă îi spune că pensia i se va dubla, pentru că PSD va cere ca pensia minimă să fie de 650 lei iar salariul minim de 1750 lei. Femeia este convinsă când vede scris aceasta în Programul PSD, pe care social democrații îl dau bătrânei.

sam_1193

Bătrânii care ascultă discuția se alătură candidatei PSD Călărași și-i spun că o vor vota. La magazinul central din Ceacu, oamenii o îmbrățișează pe Roxana Pațurcă și vor să se fotografieze cu ea, să aibe o amintire de la un om pe care îl apreciază sincer, deschis și corect față de problemele și necazurile celor săraci și amărâți de aici.

sam_1200

Când vorbesc cu acești oameni îmi aduc aminte de părinții mei, de bunicii mei și ei oameni simpli din România. O să-i reprezint corect și voi fi atentă la vocea lor la problemele oamenilor care au nevoie de ajutorul nostru, spune Roxana Pațurcă colegilor.