PSD alături de oamenii din Dragalina

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD alături de oamenii din Dragalina


Astăzi 03 decembrie în com. Dragalina, social democrații din PSD au fost întâmpinați de oamenii revoltați de actuala guvernare: Jos cu hoții care au mâncat viitorul copiilor. Avem o țară cu copii fără viitor a spus o familie de oameni în vârstă. Trăim în sărăcie. Nu are lumea ce mânca. Mi-au furat păsările. Noi, votăm PSD. Cu toată convingerea. Sunt singurii în care avem încredere.Comuna Dragalina este o locație parcă uitată de Dumnezeu. Case fără garduri, părăginite, puține fiind tencuite. Curțile părăsite fără păsări sau animale. Mulți copii și familii îngrijorate. Traiul zilnic este o preocupare continuă a acestor oameni, o grijă permanentă.

s1060110

s1060102

Oamenii din comună, adunați la porți au întâmpinat pe Roxana Pațurcă și Marius Dulce cu brațele deschise, arătând că au încredere în PSD, partid care nu i-a mințit aducând aminte de guvernarea Ponta care a reîntregit salariile și pensiile tăiate de liberali. Oamenii au spus că votează PSD pentru că acest partid propune în Parlament călărășeni, și mai ales o femeie tânără, preocupată de soarta celor nevoiași și amărâți: profesoara Roxana Pațurcă.

s1060126

Oamenii s-au plâns de sărăcie directorului de campanie al PSD Călărași, dl. George Chiriță și celor 4 consilieri ai acestui partid din localitate. Cu lacrimi în ochi oamenii au arătat că nu mai pot suporta, nu au din ce trăi, arătând soarta unor membri de familie cu handicap, cărora actuala administrație liberală din localitate nu vrea să le acorde ajutor de urgență. Social democrații nu au trecut pe lângă oameni cerându-le să-i voteze, ci au stat mult timp cu aceștia, au notat problemele lor pentru a-i ajuta.

s1060134

s1060130

Roxana Pațurcă a descoperit copii lăsați singuri acasă de către părinții aflați la muncă și astăzi în week end. Este o problemă cu copiii, ei sunt viitorul nostru, și trebuie să le acordăm atenția unei creșteri normale, sănătoase și fără griji – a spus aceasta, făcând referință la Centrele  pentru creșterea copiilor, cămine și grădinițe în mediul rural, instituții cu program inclusiv în week-end.

s1060119

Marius Dulce a fost și el oprit de oamenii din localitate, le-a ascultat problemele și i-a ajutat cu sfaturi pe cei la nevoie. Starea de sărăcie în Dragalina este un fenomen social, ca de altfel în multe localități din Călărași. Este o stare ce a cuprins în general populația. Nu pot să trec nepăsător pe lângă oamenii care plâng și îmi cer ajutorul – a declarat Marius Dulce.

s1060139

s1060140

Am părinți în vârstă, oameni simpli a spus Roxana Pațurcă și nu voi putea uita în Parlament ce am văzut în Dragalina – a spus aceasta. Satul românesc are nevoie de măsuri urgente, acum, imediat după alegeri. Am văzut familii numeroase care trăiesc în mizerie, din niște alocații pentru copii neîndestulătoare. Oamenii nu au unde munci iar tinerii au părăsit satul. Mă oblig să duc în Parlament strigătul de ajutor al acestor oameni. Nu este vorba de votul lor ci de soarta țării – a adăugat profesoara călărășeancă Roxana Pațurcă. Femeile au spus candidatei Roxana Pațurcă că vor vota în continuare acest partid, și le-au mulțumit la social democrați pentru ceea ce au făcut în guvernarea Ponta pentru ei.

s1060099

s1060100

s1060146

Fostul deputat PSD  Daniel Florea, actual primar al sectorului 5 în București, aflat în trecere, a fost înconjurat de oamenii din localitate, cu care a discutat mult timp, căutând soluții pentru aceștia, pentru comunitatea din Dragalina împreună cu liderii social democrați.

s1060157

s1060151