Proiectele primarului Drăgulin sunt prezentate prin presă și… un ziar al Primăriei. Iată pe ce sume…

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Proiectele primarului Drăgulin sunt prezentate prin presă și… un ziar al Primăriei. Iată pe ce sume…

Imaginea Primăriei Călărași și prezentarea proiectelor domnului primar Daniel Ștefan Drtăgulin se face legal, contracost, prin achiziția de către Primărie a serviciilor de presă/ publicitate prin presă. Numai anul trecut domnul primar a avut singur vreo 266 proiecte. O cifră așa de mare de proiecte și o muncă așa de dăruită reconstrucției mun. Călărași, dezvoltării sale durabile se prezintă cu profesionalism prin presa locală. Pentru corecta informare publicăm lista cu firmele și prețurile lunare plătite pentru informare. 

Mai publicăm și costurile de editare ale ziarului numit monitor de Călărași realizat de către Primărie. 15 000 ziare la 61 818 lei. Vă întrebați care mai este rolul ziarelor cu care are contract Primăria din moment ce chiar ea editează un ziar? Nu știm…Cert este că publicația noastră va informa gratuit pe cetățeni despre proiectele minunate ale lui domn primar, activitatea consilierilor. Vom prezenta orașul filmat, fotografiat și cu opinii ale cetățenilor.

Privind ziarul editat de Primărie iată ce spun cetățenii, urmare a informării noastre:

Alexandru Șohan/ PRO RomâniaBravo! Să scoată și hotărârea de Consiliu local, care din consilieri a cerut tipărirea,unde s-au tipărit,cate exemplare s-au tipărit (fuseseră aprobate vreo 500 și sau făcut vreo 30.000) cine a luat banii?