Proiectele lui Iulian Iacomi vor merge înainte odată cu realegerea sa la Primăria Lehliu Gară pe 11 iunie

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Proiectele lui Iulian Iacomi vor merge înainte odată cu realegerea sa la Primăria Lehliu Gară pe 11 iunie

Iulian Iacomi este asociat firesc de numele orașului Lehliu de lucrările pe care le-a realizat acolo primarul Iacomi. Fie că vorbim de reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, de efectuarea lucrărilor pentru modernizarea iluminatului public, realizarea rețelei de gaze ori reabilitare a infrastructurii stradale, Iulian Iacomi are meritele recunoscute unanim de alegători, de cetățenii din Lehliu Gară. Proiectele lui nu se adresează numai acelei localități ci pentru Valea Mostiștei, pentru zona de nord vest a județului, unde actualul deputat PSD Călărași vrea să realizeze parteneriate de colaborare cu alte localități conduse de primari sociali democrați performanți, cum ar fi Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni sau Radu Paul din Gălbinași. Proiectele PSD se referă la transportul în comun între localități, la crearea de oportunități pentru întreprinzătorii agricoli, locuri de muncă pentru cetățenii din localitățile învecinate.

Pe Iulian Iacomi nu îl interesează contracandidații săi, el știe ce poate face ca primar în Lehliu, are expertiza multor mandate de primar dar mai ales sprijinul locuitorilor. Despre rivalii săi din alte partide politice se poate spune cu certitudine că sunt anonimi. Aceștia nu au realizări pe care comunitatea să le aprecieze, nu au o poziție politică și se poate spune că nu reprezintă vreo organizație politică, atât timp cât nu au fost în stare să construiască structuri politice care să-i promoveze ca și câștigători în alegeri.

Iulian Iacomi este un om devotat comunității din Lehliu: Sunt prea aproape de acești oameni, prea legat de a face lucruri bune pentru ei – spune Iulian Iacomi. Vreau să continui ce am început din anul 2008 pentru cei din Lehliu. Proiectele PSD merg înainte cu o echipă bine consolidată, din 2012 am realizat multe lucruri bune și același lucru vrem să îl facem în continuare – explică Iulian Iacomi. Am câștigat o funcție de deputat dar vreau să fiu mai aproape de cei ce m-au ales. Nu m-a obligat nimeni pentru asta ci o fac din răspundere pentru cei ce m-au ales.

 

Mai am de realizat rețeaua de apă și canalizare de 3 km., 5 km de asfaltat în satul Răzvani, 1 km. în Lehliu sat, am de realizat trotuare, de reabilitat iluminatul public. Am multe proiecte pentru cei din Lehliu, oamenii le cunosc, știu ce pot face și contez pe încrederea lor – arată Iulian Iacomi.

Nu același lucru se poate spune despre consecvența contracandidaților săi din PNL sau ”independenta” de 2 zile, Moga Ștefania, care după ce anunțase public că va respecta deciziile PSD, partid datorită căreia a devenit viceprimar, a întors spatele căutând gustul dat de funcția de primar. Loialitatea în PSD și mai ales solidaritatea este ceva pe care Moga Ștefania nu le-a înțeles. Enigma este și pentru cei din Lehliu, care nu înțeleg ce partid mai reprezintă Moga Ștefania ca actual primar interimar. Nu înțeleg cum un partid ca PSD mai poate să-i ofere sprijin politic unuei persoane care a întors spatele echipei care a promovat-o ca viceprimar și intuiesc alte motive adevărate în spatele intenției de a-i reprezenta la Primăria Lehliu.