Proiectele lui Geambazu merg înainte.

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Proiectele lui Geambazu merg înainte.

Cotidianul online Atitudinea din Călărași dezminte zvonurile provenind din bârfa lumii și de pe rețelele de socializare, preluate ca atare.

Dl. Geambazu  nu a dispărut pentru a se feri de căutările Poliției ci a fost pur și simplu într-un concediu de odihnă. Reîntors la firmă, pentru a pune capăt speculațiilor, acesta a declarat că are pentru fiecare dintre locațiile afacerilor sale contracte pentru furnizare de servicii. Plătește apa și curentul și o poate dovedi prin facturi de la darea în folosință a societății. Nu este responsabil întreruperea curentului electric la alte locații ce nu-i aparțin de pe terenul Fundației de tineret. Mai mult, recunoscutul om de afaceri a descris utilitatea afacerilor sale pentru călărășeni: un teren acoperit și o echipă de fotbal, invitând presa să le cunoască.

img_20161122_093335

Am mulți salariați cărora le ofer locuri de muncă. Este vorba de oameni care au familii în spate și cărora le asigură existența prin muncă cinstită la societatea mea. Nu este ușor să administrez o afacere așa mare, dar lucrez în echipă și am cerut legalitate fiecărui salariat, așa cum mă justific eu controalelor ce mi se fac. Altfel nu aș fi rezistat mult timp, precizează omul de afaceri. Proiectele mele merg înainte și sunt utile pentru călărășeni. Nu mi-a plăcut mizeria, nămolul și buruienile din zona parcului aferent fostului lac de agrement. Tocmai pentru că sunt călărășean m-a preocupat să reabilitez această zonă. M-am împrumutat o sumă mare pentru a reabilita această zonă. Eu ce îmi propun finalizez. Activitatea de agrement unde am investit, din zona lacului de agrement se va finaliza în 7-8 luni a declarat cunoscutul om de afaceri. Acum, luna asta mă apuc de treabă și în 7-8 luni termin. Eu nu mă joc cu vorbele.

img_20161122_093308

Este adevărat că am închiriat în 2013 această suprafață, dar a durat foarte mult pentru a obține avizele de mediu de exemplu – a spus acesta, indicând 8 luni de așteptări ale acestui aviz, plus altele cu durate de timp asemănătoare. Nu construiesc întâmplător ci cu proiecte și în baza autorizațiilor de construire a spus acesta – arătând spre panourile unde este afișat numărul autorizațiilor din 28.03.2016, pentru activitatea de agrement pe care o va oferi anul viitor călărășenilor. Va fi ceva inedit, o să vedeți…mi se spune.

img_20161122_093331

Vă invit la mine, pe dvs. și presa, pe călărășeni să vedeți că eu nu mint, să vedeți stadiul lucrărilor și seriozitatea mea – a continuat acesta. Nu vreau să fiu asociat zonei politice sau politicienilor ori aleșilor locali – indiferent care sunt ei, precizează omul de afaceri. Pe mine mă interesează numai activitatea mea. Eu unde am început ceva, acolo am terminat. Iar munca mea, pentru toate investițiile făcute sunt transparente, verificabile/ nu am nimic de ascuns nimănui. Chiar dacă am pierdut în locații unde am investit fără a obține vreun profit – munca mea este legală și transparentă, a încheiat Geambazu .