Proiectele lui Dragoș Coman la Administrația Cimitirelor nu se opresc. Alte lucrări încep în 2018…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Proiectele lui Dragoș Coman la Administrația Cimitirelor nu se opresc. Alte lucrări încep în 2018…

Pe lista de activități a fișei postului viceprimarul Dragoș Coman acesta are în competență îndrumarea, supravegherea și controlul Poliței locale, toate activitățile ce țin de Cantina săracilor, Azilul de bătrâni Antim Ivireanul și …Admnistrația Cimitirelor. Pentru acest din urmă serviciu din subordinea sa, în  anul  vor urma o serie de lucrări care în prezent sunt avizate pentru a fi efectuate. Astfel s-au realizat devizele de 1,5 mild. lei vechi pentru înlocuirea gardului distrus al Cimititului Central aflat pe latura cu CFR. Există și intenția realizării unui nou gard pe latura nord a cimitirului Mircea Vodă. Pentru Cimitirul Central se va achiziționa mobilier stradal, coșuri de gunoi și jardiniere care vor fi amplasate pe aleile principale, după ce acestea vor fi bordurate. În Cimitirul Sf. Lazăr se va realiza covor asfaltic pe alei și se va ridica un gard de sârmă ghimpată pe latura est – necesar a opri escaladarea acestuia de rromi. În cimitirul Mircea Vodă pe latura de est și nord se va realiza luminat.

Viceprimarul  Dragoș Coman a realizat și altfel de lucruri bune pe lânga recenta asfaltare a Cimitirului Central și noua rețea de apă/canalizare – cu sprijinul primarului Drăgulin. Trebuie menționat, că pe anul în curs acesta a contribuit personal și a sponsorizat repararea monumentului eroilor, din intersecția situată în apropierea Inspectoratului Școlar județean, monument afectat de trepidațiile produse de autovehiculele grele. Activitatea sa, la Administrația Cimitirelor a fost felicitată public de fostul primar Dragu Nicolae, președinte al Organizației Cultul Eroilor din Călărași.

Conducerea Primăriei face apel la cetățeni pentru a i se trimite propuneri pentru viitoare lucruri bune, pe care și aceștia și le doresc de la administrație. Propunerile sunt așteptate  pentru analizarea acestora și alocarea de fonduri bănești la bugetul pentru 2018. Solicitanții se pot adresa în scris la Registratura Primăriei, la adresa de mail propuneribuget2018@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, strada București, nr. 140A.