Programul Grădinii Zoo din Călărași s-a modificat. Iată cum…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Programul Grădinii Zoo din Călărași s-a modificat. Iată cum…
Odată cu trecerea la ora de iarnă,  programul Complexului de Agrement Zoo Călărași a fost scurtat
Odată cu scurtarea zilei s-a impus o corelare a programului vizitatorilor cu programul de întreținere a animalelor și altor activități. De acum programul este de la 09.30 la 16.00, de marți până duminică, luni este închis, am menținut ziua de luni închisă, ca și până acum. Prețul biletelor a rămas la fel, nu s-a schimbat. 10 lei de adult și cinci lei de copil, iar copiii sub cinci ani nu plătesc, a  arătat dr. Blebea Valentina, director al Complexului de Agrement Zoo Călărași.
Am organizat recent o activitate care s-a bucurat de participarea a mii de oameni. Pe 31 octombrie, aici a fost sărbătorit Halloween-ul, iar cei prezenți s-au putut bucura de mai multe surprize pregătite de noi.  Am adus din nou diversitate activităților noastre iar prin foarte buna colaborare cu Primăria Călărași am creat mult interes pentru comunitatea călărășeană. Evenimentul estimat la cca. 300 persoane a adus mii de participanți. A fost un eveniment care a presupus o implicare totală, mult suflet și  contribuția fiecăruia dintre noi – a arătat directorul Grădinii Zoo.

În prezent avem  în lucru un documentar despre istoria grădinii zoologice. Acum procurăm materialele, urmând ca în perioada următoare să fie puse cap la cap. Vrem să realizăm un scurt documentar despre începuturile grădinii zoo, despre evenimentele importante ale grădinii și să facem o comparație prezentând schimbarea între ce a fost și ce este acum. Complexul de agrement Zoo este un punct important pentru municipiu și noi vrem să îl menținem așa, dar să contribuim și la diversitatea activităților de aici.