Profil de președinte

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Profil de președinte

Pe 24 noiembrie, românii vor vota din nou pentru a-și alege Președintele. În cursă au rămas doar doi candidați care, deși vizează aceeași funcție, sunt foarte diferiți, inclusiv din punct de vedere al atitudinii pe care o arată față de oameni. Pe de o parte, Viorica Dăncilă este mereu înconjurată de oameni, în timp ce Klaus Iohannis e perceput ca fiind mai rece, arogant și distant față de români.

Începem seria articolelor pe tema campaniei electorale cu o analiză asupra atitudinii Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD pentru Președinția României.

Vrem un președinte alături de fiecare român

Pe parcursul ultimei perioade, Viorica Dăncilă a mers prin toată țara. “Vizitele prin țară sunt un prilej de bucurie, nu o corvoadă. Îmi face foarte mare plăcere să merg printre oameni, din județ în județ, spre deosebire de alți politicieni, pe care i-am auzit spunând că desconsideră vizitele în teritoriu. Eu îmi iubesc țara, țin la români, mă bucur de fiecare ocazie în care suntem alături”, spune candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Rezultatul acestei atitudini? Peste 2 milioane de români au mers la vot, pentru a o susține pe Viorica Dăncilă. Cu Viorica Dăncilă, PSD a realizat ce niciun altul nu a reușit în 30 de ani: salarii și pensii majorate, spitale, școli și grădinițe renovate, de care beneficiază toți românii, fără nici o diferență.

Un politician curajos

Cu sloganul – Luptăm pentru fiecare român, Viorica Dăncilă a arătat că este un politician care-și asumă o atitudine activă în rezolvarea problemelor de zi cu zi ale românilor. Ea este candidatul care se luptă pentru ca pensiile și salariile să nu fie tăiate, pentru ca puterea să nu ajungă pe mâinile unui singur om, Klaus Iohannis. Atitudinea candidatului PNL față de români trădează dispreț, trufie și lipsă de implicare. Altfel, de ce ar refuza Iohannis să participe la o dezbatere în care să le spună românilor ce a făcut timp de 5 ani de la Cotroceni?