PRO România: În România aducem oameni profesioniști… VIDEO

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PRO România: În România aducem oameni profesioniști… VIDEO

Prezenti la Timisoara pentru o intalnire cu membrii Pro Romania Timis, Daniel Constantin, Fondator al formatiunii politice” Pro România” si Nicolae Banicioiu, prim-vicepresedinte Pro Romania, au vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre cum va arata lista candidatilor partidului la alegerile europarlamentare.

„La nivel national se intampla acelasi lucru, si ati vazut si la TV, dar asa cum reiese si din sondajele de opinie, avem o crestere spectaculoasa, ar spune unii. Predictibila, am spune noi, si lucrurile vor merge in aceeasi directie. Vrem sa le aratam oamenilor ce vrea sa faca Pro Romania, dar si ce este Pro-Romania. Mesajul nostru politic a fost acela de a pune in balanta ceea ce am facut noi atunci cand am fost la guvernare si ceea ce face actualul guvern”, a precizat Nicolae Banicioiu , prim-vicepresedinte al Partidului Pro-Romania .
Acesta a mai tinut sa precizeze faptul ca, „din pacate, dupa trei ani, cele trei spitale regionale sunt exact in acelasi stadiu, acela al studiului de fezabilitate. Nu mi-as dori, ca acest spital regional sa devina un deziderat pentru viitoarele campanii. Acest spital a fost proiectat ca fiind unul de urgenta. Asta nu s-a inteles. Si de aici apar acele discrepante majore intre sumele negociate initial si actualul proiect. Astazi se vorbeste numai de spital regional, ceea ce inseamna cu totul altceva”, a mai punctat Banicioiu.

CMF 41190009