PRO România Călărași și-a găsit candidat la Camera Deputaților. Iată cine…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PRO România Călărași și-a găsit candidat la Camera Deputaților. Iată cine…

Adrian Dobre  este prima propunere a PRO România Călărași pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dobre: Eu cred că fiecare dintre noi avem șansa noastră. Și PRO România are șansa lui și cred că o va juca foarte bine. Atât șansa mea cât și șansa colegului meu de la Senat dar și șansele celorlalți colegi, le vom pune în valoare cât vom putea de mult. Nu eu decid care va fi rezultatul alegerilor, ci electoratul. Nu-mi doresc să fim nici aroganți, nici infatuați, să spunem că suntem foarte tari și foarte mari, ci mergem în fața electoratului cu o anumită modestie și cu bun simț și lăsăm pe el să decidă.

Eu cred că PRO România va face o figură frumoasă la Călărași. PRO România Călărași este o organizație care a făcut o figură foarte bună. S-a muncit foarte mult și cu rezultate foarte bune pentru începutul de drum, mai ales la locale unde oamenii sunt tineri și n-au avut notorietatea în spate. O figură foarte bună din perspectiva mea este ca PRO România să-și consolideze poziția de nr. 3 ca forță politică în județ și în România…a spus Dobre

Dobre este profesor la ASE, predă la Facultatea de Relații Economice Internaționale, are 44 de ani și coordonează Departamenul de politici de multă dezvoltare economică și socială PRO România. El are ca pasiune motociclismul și adoră plajele.