VIDEO. PRO România – Călărași: Răzvan Meseșeanu, critică dur modul în care Primăria a abordat situația creată la Școala gimnazială Carol I

12 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. PRO România – Călărași: Răzvan Meseșeanu, critică dur modul în care Primăria a abordat situația creată la Școala gimnazială Carol I

După ce primarul a dispus demolarea construcției ridicate de Alina Naghi, pe cheltuiala acesteia din curtea școlii Carol I – destinată servirii mesei de copii, un loc de repaus pentru aceștia, principalii politicieni locali l-au criticat pe primarul Drăgulin și decizia acestuia.

Liderul PRO România Călărași – Răzvan Meseșeanu a  criticat dur modul în care Primăria Călărași a rezolvat situația creată în jurul demolării construcției ridicate de compania Aldis – atât de necesară elevilor de la Școala Gimnazială nr 1. În concepția sa nu dispoziția de demolare era de urmat ci intrarea în legalitate de la momentul începerii construcției, moment de care primarul nu era străin – urmare a întîlnirilor cu doamna Alina Naghi dar și din cauza faptului că din biroul său se vede ce se întîmplă la 50 de metri, în curtea școlii.

 

Răzvan Meseșeanu: Cel mai ușor lucru pentru administrația locală este să spună nu, să spui nu se poate, în loc să te implici și să vezi că dacă aparent s-a încălcat legea, că dacă aparent nu există toate documentele, dacă aparent nu sunt lucrurile în regulă, în loc să dai o mînă de ajutor, în loc să îl îndrumi pe om, în loc să pui o cărămidă în plus față de ce a pus celălalt…ce a greșit, vii și discuți. Este regretabil, este chiar revoltător, și nu putem trage decât concluzia decât ca la un moment de bilanț…oamenii să își dea seama ce este într-adevăr de făcut. Îmi este greu să înțeleg de ce s-a făcut ceea ce s-a făcut acolo și cum s-a procedat așa. Nu așa cred că trebuie să restabilim ordinea și disciplina. Până să dai cu parul trebuie să apelezi la o altă posibilitate de a îndrepta lucrurile care sunt neclare și în dezordine.