Primarul Vasile Aurel începe lucrările de apă și canalizare în com. Jegălia. Cu Raja Constanța. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Vasile Aurel începe lucrările de apă și canalizare în com. Jegălia. Cu Raja Constanța. VIDEO

10 mil. euro vor fi folosiți pentru canalizare în com Jegălia a anunțat astăzi 12. noiembrie 2108 primarul Vasile Aurel ( PNL). Proiectul este semnat, prin POS MEDIU. Uzina de apă de la Gâldău va produce apă pentru cele 3 sate și Jegălia… se vor moderniza și cele 3 stații existente ce vor fi folosite de rezervă, vom realiza 12 km de canalizare pentru Jegălia, unde avem 2000 locuitori, reabilitare conducte existente, și realizarea unei Stații de epurare. Dacă îainte nu aveam presiune și calitate. Acum avem presiune și nu avem calitate -spune primarul Vasile Aurel.

Vasile Aurel: Vom avea și calitate dar și canalizare. Prețurile la canalizare vor fi cam dublu față de apă, ca în alte localități. Oamenii sunt mulțumiți. Vor avea apă tot timpul. Și la gunoiul menajer sunt prețuri mari și reguli de respectat. Oamenii se vor adapta. RAJA primește plățile, acestea se fac și se încasează mai bine ca atunci când apa era la Primărie. Vroiam să fac canalizarea pana la asfaltare. Asfaltarea s-a realizat pentru a permite realizarea canalizării, realizarea de treceri. Vom avea disconfort. Mi-l asum. Vreau să fac lucruri bune pentru oameni. S-a demonstrat că la Gâldău e cea mai bună apă din județ. Acum semnăm documentația și contractele….