Primarul PSD Belu Florian controlează lucrările în pantaloni scurți, roșii și papuci…Iată minunea…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul PSD Belu Florian controlează lucrările în pantaloni scurți, roșii și papuci…Iată minunea…

Primarul PSD din com. Unirea, nu a inspectat degeaba șantierele din localitate.  Asfaltarea în com. Unirea s-a finalizat. Nu este nevoie decât să vezi asta cu ochiul liber – spune primarul care ne invită să vedem faptele sale. Pentru că nu este omul vorbelor, al simplelor promisiuni mergem pe teren și vedem că asfaltul turnat este durabil și ajunge la toată comuna, către toate locuințele, acolo unde unii proprietari erau speriați că nu vor fi scoși din noroaie. Nimic a putut sta în calea primarului, atent la dezvoltarea localității.

 

Domnul primar Belu Florian a avut un adevărat plan de muncă pe care l-a prezentat pas cu pas cetățenilor din localitate, zi de zi, pe pagina personală facebook… Iată ce spunea acesta în urmă cu câteva săptămâni: Astazi am fost pe șantier sa văd cum mai merg lucrările!În comuna Unirea a fost turnat integral primul strat de asfalt și parțial al doilea pe drumurile care sunt modernizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Spor la treaba echipei!
Nimic fără Dumnezeu!🙏🙏🙏

Domnul primar poartă o discuție interactivă cu cetățenii obsedați că la ei nu ajunge asfaltarea…Primarul le explică că asfaltarea necesită un volum mare de muncă, de documente, obținerea de avize și autorizații. Cofinanțarea proiectelor presupune plata unor sume de bani din taxele și impozitele locale, pe care primarul trebuie să le gospodărească corect, să nu risipească banii…Iată conversația:

S-a lucrat din greu pe șantierele din Unirea și nimic nul-a împiedicat pe primar să își vadă lucrările finalizate. Dar chiar și așa sunt așa numiții cârcotași care din cauza noroiului care le intra în curți sau case nu vroiau să vadă realizările primarului de aici…

Primarul din Unirea ne-a prezentat în urma controlului său și una dintre cele mai importante realizări din satul Oltina: trotuarul. Trotuarele sunt realizări durabile pe strada principală și ele sunt betonate. Lumea este fericită în Oltina pentru că pe strada principală nu mai este nevoită să circule pe șosea. Domnul primar, îi convinge și de această dată că nimic nu se poate face fără Dumnezeu, nici măcar proiectele finanțate pe banii guvernului PSD: Dragi concetățeni după multe eforturi, drumuri, si promisiuni din iulie 2019 avem trotuare si in Sat Oltina !
#pentru_cetățeni Nimic fără Dumnezeu!🙏🙏🙏

 

 

Multe și minunate sunt realizările lui Belu Florian, spun concetățenii acestuia din Unirea amintindu-și cu plăcere de consolidarea digului de apărare din localitate. Pentru că acolo, în fiecare primăvară, apele intrau în unele gospodării luând pe sus animalele și păsările, afectând locuințele. De acum oamenii pot dormi liniștiți. Pentru că digul din localitate a fost consolidat.

Este clară preocuparea pentru a controla lucrările de pe șantierele din Unirea. Ele nu trebuie realizate de mântuială, pentru că banii guvernului sunt puțini la atâtea proiecte și vise câte are domn primar – spune un camionagiu. Din 2017 de când a venit domn primar, nu mai are stare. Suntem zilnic controlați. Vedem echipa sa peste tot cu ruleta măsurând lungimea drumurilor asfaltate, verificînd calitatea lucrărilor efectuate. Ne trezim cu el lîngă utilaje sau chiar pe ele, să vadă cum lucrăm. Viitorul se vede bine, aici la noi la Unirea, pe malul apei. Siguranță și încredere că apa nu va mai lua pe sus pe locatarii din comuna noastră – a încheiat entuziasmat camionagiul.

Iată că proiectele merg înainte în comuna Unirea, pentru că primul gospodar are grijă de ele. Lucrurile bune merg încet și sigur către direcția dorită. Domn primar a fost mereu aproape de oameni, de aceea noi cei de aici din Șocariciu îl îndrăgim…Iată un alt proiect al primarului, finalizat cu succes: achiziția unui buldoexcavator.

Belu Florian: Am început perfect săptămâna aici la Primăria Unirea, unde astăzi ne-a venit mult așteptatul BuldoExcavator.
Utilajul în valoare de 410 121 lei– fonduri europene nerambursabile, ne va fi de real folos pentru toate lucrările pe care le vom efectua în viitorii ani (putând fi folosit atât pentru deszăpezire, cât și pentru lucrări de reparații ale străzilor, ale drumurilor de hotar, pentru decolmatarea șanțurilor, spălarea carosabilului sau tăierea vegetației de pe marginea drumurilor).
Achiziția ne va ajuta să economisim bani de la buget, prin faptul că de acum înainte nu va mai fi nevoită să închiriem un astfel de utilaj.


Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere că începând cu acest an, vor începe să se vadă rezultatele muncii noastre. 
Proiectele sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre!
Împreună Facem Lucruri Minunate!