Primarul Nelu Tatu își sărbătorește ziua de naștere prin asfaltarea unui drum

5 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Nelu Tatu își sărbătorește ziua de naștere prin asfaltarea unui drum

La Vâlcelele, primarul Nelu Tatu are ambiții mari. Drumul necesar multor fermieri pentru a ajunge la cîmp dar și la sediul firmelor este asfaltat. Nu se stă, și se muncește chiar dacă este ziua sa de naștere. Nelu Tatu nu a ratat ocazia de a controla buna executare a lucrărilor, calitatea acestora. O face zilnic spun salariații și oamenii din comună îl iubesc pentru asta, pentru ceea ce lasă în urmă. 

 Nelu Tatu este preocupat de respectarea stadiului proiectelor, care trebuiesc terminate așa cum și-a propus la termen. În timp ce fermierii adună fânul, primarul controlează lucrările de asfaltare a drumurilor din localitate. Este vorba de o lucrare pe 6 km de străzi prin PNDL II. Un alt proiect este depus de Primărie prin GAL pentru un teren de sport și joacă pentru copii în curtea școlii.

Un alt proiect este reabilitarea Căminului Cultural. Nelu Tatu: Am finalizat lucrările de apă curentă în Vâlcelele și Floroaica și fiecare locuință este racordată la rețeaua de apă. Avem 15 km de canalizare efectuate și depunem un proiect de extindere a acesteia. Iluminatul public este modern cu lămpi cu LED ce reduc cu 30% consumul de energie electrică. Ne preocupă manifestările creștin ortodoxe, respectăm tradiția și zilele noastre sfinte, dar muncim pentru comunitate. Școala și biserica sunt pilonii de bază ai comunității noastre și am reparat anul trecut acoperișul bisericilor din Floroaica și Vâlcelele.

Acoperișurile sunt noi, ne-au costat peste 2 miliarde. Am schimbat și structura de rezistență a clădirilor cu centură de siguranță, lemn. Clădirile le-am învelit cu tablă de cupru groasă de 3 mm. Din 1996 m-a preocupat echipa de fotbal. Eram dornici să avem o echipă și ne menținem între primii 10 din Liga a IV-a. Ne preocupă în acest an să asigurăm corect Zilele comunei. Anul trecut am fost restricționați de pericolul pestei porcine. Acum doresc participarea firmelor din localitate, odată cu un târg de utilaje agricole vom organiza și zilele comunei – a declarat primarul Nelu Tatu.

La mulți ani domnule primar, și multe realizări !