Primarul Nedelcu Aniel descrie măsurile nejustificate ale Poliției din localitatea Borcea de alegeri. VIDEO

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Nedelcu Aniel descrie măsurile nejustificate ale Poliției din localitatea Borcea de alegeri. VIDEO

Primarul Nedelcu Aniel a descris că și la acest tur de alegeriprezidențiale forțe impresionante de Poliție și jandarmi au ocupat satul Pietroiu și com. Borcea. Sunt măsuri nejustificate pe care le iau polițiștii și nu o fac de capul lor, trebuie să ai ordin pentru a efectua controale auto ale cetățenilor care vin să voteze. Lumea este panicată. Cred că este vorba de persoane dezertate, vreo crimă sau alte fapte grave și ezită să mai meargă la vot.

 

Comuna noastră este o comună mare avem peste 8500 persoane, dar suntem pașnici, educați în credință către bunul Dumnezeu și nu către fapte antisociale. Vrem să fim lăsați să ne manifestăm liber dreptul la vot, fără a fi legitimați de polițiști pentru diferite motive care nu au vreo legătură cu realitatea – au spus oamenii care au trimis filme video despre activitatea abuzivă a unor polițiști.

Prezența la vot a fost bună, oamenii au venit și au votat chiar dacă polițiștii le-au ținut calea. Ei au descris ce așteaptă de la viitorul președintre indiferent care ar fi el. Unii nu știu ce președinte să voteze. Au încredere în primar că este băiat bun…spun ei dar în președinte deloc… VIDEO.

Locuitorii din Borcea au așteptări de la viitorul președinte indifirent care ar fi el. Vor un trai mai bun pentru că se poate. Avem speranța unor salarii mai mari și vrem ocuri de muncă pentru tineri în țară. Avem o comunp frumoasă și un primar preocupat pentru lucrurile bune ce trebuiesc făcute pentru noi.

Ieșirea de la votare este un prilej de comunicare. Oamenii descriu plăcerera de a vota. Vor un trai mai bun deși a fost bine și poate fi și mai bine.Dacă muncești poți avea…Avem case frumoase, garduri frumoase iar primarul muncește – au descris oamenii. Asta așteptăm de la cei aleși…