Primarul Gheorghiță Cărtușanu își onorează altă promisiune. Din respect pentru locuitorii din Fundeni…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Gheorghiță Cărtușanu își onorează altă promisiune. Din respect pentru locuitorii din Fundeni…

Creșterea calității vieții locuitorilor din Fundeni a fost o preocupare permanentă pentru primarul Gheorghiță Cărtușanu. An de an se văd progrese considerabile în realizarea lucrărilor de asfaltare, a fost dat în folosință dispensarul și farmacia iar școlile și grădinița sunt dotate cu mobilier nou și racordate la rețeaua de gaze naturale. Fundeni se laudă cu una dintre cele mai mari școli construite recent în județ, o grădiniță, un parc dar mai ales cu proiecte pentru oameni. Printre acestea se numără o bază sportivă nouă și un cămin cultural.

In 2024 Primăria Comunei Fundeni deruleaza proiectul de ”Modernizare, extindere și eficientizare a sistemului de iluminat public” finanțat de Administrația Fondului de Mediu.

Gheorghiță Cărtușanu, primarul comunei Fundeni: “Am reușit să montăm nu mai puțin de 945 de puncte luminoase controlate prin telegestiune, alături de 945 de corpuri de iluminat moderne. Suntem hotărâți să continuăm să aducem îmbunătățiri semnificative vieții în comuna noastră”.