Primarul Belu Florian le mulțumește alegătorilor din com Unirea. Senatorul PSD Roxana Pațurcă felicită pe învingători

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Belu Florian le mulțumește alegătorilor din com Unirea. Senatorul PSD Roxana Pațurcă felicită pe învingători

Belu Florian: Aţi ales să îmi acordaţi încrederea şi vă sunt profund recunoscător. Vă mulţumesc din inimă pentru această onoare şi responsabilitate. Nu voi uita. Vreau să îi adresez un salut adversarei mele Aurica Parlea. Ştiu că polemicile din localitatea noastră i-au adus pe unii la puncte de vedere extreme. Este responsabilitatea mea să ascult toate punctele de vedere şi să le protejez pe cele fragile. Acum mă adresez tuturor cetatenilor. O nouă pagină a îndelungatei noastre istorii se deschide în această seară. Vreau să fie una a speranţei şi încrederii regăsite. A fost o incercare extraordinar de interesanta pentru mine aceasta campanie. Este pentru prima data cand particip in felul acesta la niste alegeri, iar munca a fost extraordinar de sustinuta. Le multumesc alegatorilor, multumesc echipei de campanie, le multumesc celor care au avut incredere in mine! Voi fi primarul tuturor. Ma voi dedica cu totul localitatii. Vă mulţumesc şi vă iubesc! Voi sunteţi marea mea familie. Voi sunteţi energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Unirea si Oltina!

Pe listele de votare din com Unirea au fost înscriși 2344 alegători.

1526- voturi au fost declarate valabile exprimate, dintre care

1009 –FLORIAN BELU (PSD) – 67,81%

444 – PÂRLEA AURICA ( PNL) – 29,84%

35 – RĂDĂCINĂ AUREL  – (PMP) – 2,35%

38 – Buletine anulate 

Senator Roxana PațurcăEste momentul să aducem județul Călărași pe drumul dezvoltării și modernizării și de aceea avem nevoie de oameni cu viziune și proiecte fiabile. Acestea sunt criteriile care i-au delimitat pe candidații noștri de ceilalți, iar dumneavoastră credeți în aceste valori. Doar împreună putem transforma județul Călărași într-un județ cu proiecte pentru comunitate, un județ puternic și performant. Chiar dacă strategia de victorie a presupus luarea unor decizii mai stricte, mă bucur că am făcut acest pas și astăzi suntem victorioși. Felicitări domnilor primari Iulian Iacomi și Belu Florian, felicitări întregii echipe PSD! Am dovedit că suntem o echipă unită și alături de oameni. Mulțumim pentru încrederea acordată!