Primarul com. Borcea face o clarificare privind Serviciul public de apă…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul com. Borcea face o clarificare privind Serviciul public de apă…

Primar Nedelcu Pațurcă Theodor Aniel: Referitor la dezinformările aparute pe rețelele de socializare si contrar tuturor plângerilor la toate instituțiile statului (Sanepid, Mediu, Apele române,direcții ale ministerelor ANRSC…etc.)de către oameni fără principii,frustrați si neputincioși care încearcă din toate puterile sa închidă serviciul de apă îi asigur ca nu vor reuși. Să înțeleagă dl Zagarin ca dezinformarea,minciuna, manipularea și Raja Constanța sunt istorie pentru com. Borcea. Apa va ramane a borcenilor si anexez: Autorizație si licența de funcționare.

Theodor Aniel La lectura pe facebook toti se pricep…Dar astazi este sfânta zi de Duminică .O sa remediem si sa pornim cat mai repede cu putință.Toți angajații sunt la datorie sa pornim sistemul de pompare apa. Pana de curent de aseară …a ars pompa si încercăm să remediem cât putem de repede.Chiar dacă este Duminică suntem la datorie.