Primarul Aurel Vasile – omul potrivit la locul potrivit…

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Aurel Vasile – omul potrivit la locul potrivit…

Alegerile din 15 iulie ale liberalilor călărășeni au reconfirmat în funcția de vicepreședinte al PNL org. jud. Călărași pe primarul com. Jegălia, ing. Aurel Vasile. Aceasta nu s-a realizat întâmplător a spus președintele Ciprian Pandea ci pentru că acum se face o altfel de politică, aceea prin care se trece deasupra orgoliilor personale de a ocupa o funcție, fiecare trebuie să își demonstreze expertiza acolo pe funcția sa…Ceea ce a demonstrat și primarul din Jegălia – Aurel Vasile.

Despre acesta se pot spune multe lucruri, dar cele mai convingătoare le-au spus de-a lungul mandatelor sale cetățenii prin aprecierea activității sale. Aurel Vasile este omul care a lăsat și care vrea să lase cât mai multe lucruri bune în urma sa, folositoare generațiilor ce vor urma. Vorbim de un Cămin Cultural modern, de școli și grădinițe moderne, unde copiii beneficiază de o educație aleasă. Vorbim de respect față de biserică și școală – pilonii comunității de aici din Jegălia.

De numele lui Aurel Vasile se leagă unul dintre cele mai importante proiecte din județ pentru promovarea turismului, a pescuitului prin construcția celui mai mare Complex pescăresc din județ dar și cele mai multe împăduriri, realizarea unui complex de amenajare a apelor. Peste tot unde mergi în localitățile aparținătoare comunei Jegălia găsești amprenta primarului Aurel Vasile. Nu a putut sta degeaba să ocupe confortabil scaunul din birou și a realizat o grădiniță modernă la Gâldău. Construcția unui Centru medical modern cu 7 cabinete de specialitate o descoperi în comuna bine administrată de Vasile Aurel.

Cele mai importante proiecte ale mele le-am adresat oamenilor. Sunt responsabil de calitatea vieții lor, și de aceea am investit și am realizat amenajări pentru tratarea apei, am extins rețeaua de apă și canalizare – ne spune Vasile Aurel, cu responsabilitate. Infrastructura este și ea o preocupare principală a primarului din Jegălia, care an de an alocă resurse importante pentru realizarea documentației necesare dar mai ales asipra unor lucrări de calitate în toate localitățile.

Descoperi un primar preocupat în tot ceea ce face, un om respectuos, educat, orientat către respectarea oamenilor și a tradițiilor locale. Este Aurel Vasile – omul căruia com. Jegălia îi datorează dezvoltarea.