Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă va finaliza în acest an Piața Agroalimentară din com. Borcea… VIDEO

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă va finaliza în acest an Piața Agroalimentară din com. Borcea… VIDEO

Proiectul Pieței Agroalimentare din comuna Borcea a trezit interesul primarului Aniel Nedelcu Pațurcă în comuna Borcea în acest an. Comerțul se desfășura la marginea drumului și existau câteva tarabe insalubre în aer liber, unde vânzătorii își expuneau marfa. În apropiere niște tomberoane. Fără spații de parcare fără apă curentă sau vreo toaletă publică. Primarul a intervenit și a solicitat în primul rând părerea cetățenilor. Pentru că aici, la Borcea primarul vorbește cu oamenii, le cere părerea privind prioritățile de urmat. Oamenii au spus DA pentru că îl cunosc pe Aniel ca un bun gospodar, un om pe care nu îl recomandă vorbele ci…faptele.

 

Primarul a cerut proiectarea unui spațiu modern cu parter și etaj, compartimentat pentru comerț cu carne, pește, lactate și legume, fructe. Toalete, apă curentă, iluminat, încălzire și condiții de depozitare, ansambluri frigorifice. Comerț civilizat într-un cuvânt. Aniel a suferit pentru că execția proiectului nu a putut începe în acest an. Și-a amânat până și luna de miere pentru a obține Avizele și Autorizațiile necesare construirii. În prezent clădirea de la Piața din Borcea este realizată cam 50%. Se lucrează de la primele ore calificat, cu dăruire sub atenta îndrumare a unui diriginte de șantier și a personalului de specialitate. Anul acesta vrem să terminăm, spune primarul din Borcea. Vreau să le ofer celor din Borcea condiții civilizate de comerț. Trebuie să venim în ajutorul oamenilor. Avem deja în centrul comunei un magazin agroalimentar mare, Profi. Oamenii își fac cumpărăturile uzuale de acolo. De ce sa nu avem si o piață unde oamenii își pot valorifica produsele naturale din propria gospodărie…. La fel trebuie să venim în întâmpinarea producătorilor din Borcea și localitățile învecinate pentru a-și desface aici produsele. Știm ceea ce vrem și vom arăta încă o dată că noi, echipa noastră de la Primăria Borcea suntem utili cetățenilor – a încheiat primarul Aniel Nedelcu Pațurcă.