Sat Pietroiu: Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă termină de asfaltat în acest an 12 km străzi

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Sat Pietroiu: Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă termină de asfaltat în acest an 12 km străzi

48 de străzi  a cca. 500 metri fiecare, din satul Pietroiu vor fi asfaltate și finalizate în acest an… Lucrările mai prevăd în afara realizării infrastructurii rutiere și asfaltării și realizarea de șanțuri pentru captare a apei pluviale precum și rigolile carosabile. Proiectul a fost început în 2016 și stadiul lucrărilor este verificat zilnic de primar și echipa sa.

Încă de la începutul acestui an primarul din com. Borcea și-a propus să termine de asfaltat com. Borcea și satul Pietroiu. Nu sunt vorbe ci realitatea a demonstrat că sunt fapte ale primarului Nedelcu Aniel Pațurcă. În 2018 a reușit în acest an o performanță foarte greu de realizat de orice primar:  47 drumuri au fost modernizate. Secretul lui este munca în echipă și preocuparea continuă de a face lucruri bune, dialogul cu cetățenii pentru a stabili prioritățile de urmat. Iar munca a urmat…În imagini satul Pietroiu aflat în plină campanie de asfaltare.

Nu se admit lucrări de mântuială, executantul având o bună reputație în ceea ce privește calitatea lucrărilor dar și onorarea la timp sau înainte de termen a acestora – ne spune primarul Aniel Nedelcu Pațurcă. Avem un total de 12 km de stradă de realizat în Pietroiu, și alți 5 km. în Borcea. Vreau să las ceva în urma mea ca primar, vreau să fac ceva util pentru modernizarea satului Pietroiu, un sat uitat de alți primari, scufundat în noroaie – a încheiat acesta.

 

Aniel Nedelcu Pațurcă: ”Comuna Borcea este o comună foarte bogată, cu suprafețe agricole mari și întreprinzători. Chiar dacă avem venituri mari la bugetul local nu ne putem permite să realizăm proiecte de asfaltare din bugetul propriu și apelăm la alte surse de finanțare. Asftel am depus proiecte prin AFIR, Compania Națională de Investiții și Programul Național de dezvoltare locală. Am făcut totul pentru oameni, pentru cei ce m-au ales mi-am dedicat tot timpul și priceperea explică Aniel. Vreau ca între comuna Borcea și un oraș să nu fie diferențe, vreau ca aici să regăsim aici confortul și modernizarea pe care le poate oferi un oraș. Se poate aceasta, am demonstrat și voi continua să îmi finalizez proiectele sprijinit de comunitate, de oameni.”