Primăriei Călărași nu-i pasă de administrarea zonelor verzi. Pe strada Doborgei buruienile au crescut, ajungând și la 2 metri.

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăriei Călărași nu-i pasă de administrarea zonelor verzi. Pe strada Doborgei buruienile au crescut, ajungând și la 2 metri.

Boscheții și buruienile sunt la ele acasă pe strada Dobrogei. Este strada în fundătura căreia se află Protecția Plantelor și Serele Primăriei Călărași. Pe anul în curs iarba nu a fost tăiată. Iarba s-a uscat și buruienile s-au întins pe trotuare. Cetățenii din fotografie au preferat să circule pe șosea pentru că trotuarele sunt invadate de buruienile înalte. Este un pericol să circuli pe trotuar spun cetățenii, arătând mărăcinii dar mai ales crengile unor pomi nefasonați, care îți pot scoate ochii dacă nu te apleci să le eviți.

Un asemenea dezinteres nu am văzut nicăieri prin țară, spun oamenii din alte localități care vin la Registrul Auto cu diferite probleme. Călărași nu se poate compara cu Slobozia arată aceștia. Acolo zonele verzi sunt îngrijite. Nu vezi cotețe, garaje sau garduri pe zonele verzi din Slobozia. Nunțile de rromi nu deranjează pe cei de acolo – se arată. În fața blocurilor nu sunt permise grătare de mici, fiind amenajate locuri speciale pentru picnic. În mun. Călărași este contrar exemplelor din Slobozia ori alte localități din țară, arată oamenii revoltați. Nu înțelegem cu ce se ocupă primarul vostru, pe cine are în subordine…pentru că nu fac nimic, spun aceștia – arătând spre trecerea cu calea ferată și către zonele așa zis verzi pline de boscheți și buruieni. Este ceva de neacceptat pentru alte orașe să arate ca municipiul ăsta. Am auzit că aveți un scuar de o jumate de milion de euro dar restul străzilor sunt jalnice. Numai gropi și buruieni…Cum ați putut să realegeți același primar? Asta îl recomandă?

 

P.S. Dacă Autoritățile responsabile caută să identifice locația, aceasta este pe str. Dobrogei vizavi de Cimitirul Central și în dreptul Bazei Siloz S.C. Prutul S.A. vizavi de Registrul Auto Român / S.C. Urban