Primăria mun. Călărași se predă omizilor care au invadat parcurile. Cu pesta porcină africană va fi doar un fleac?

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria mun. Călărași se predă omizilor care au invadat parcurile. Cu pesta porcină africană va fi doar un fleac?

Municipiul Călărași este invadat de omizi. O vedem prin parcurile călărășene unde autoritățile nu se sinchisesc să ia vreo măsură. Pentru Serviciul Spații verzi și mai mult Pavaje, din subordinea Primăriei Călărași noțiunea de spații verzi se referă numai la întreținerea scuarului de pe strada București. Prin parcurile călărășene descoperim iarba uscată sau înlocuită de buruiană. De vină este vremea, condițiile meteo vor spune cei responsabili. La fel și cu invazia omizilor care cuceresc pomii plantați din parcuri înainte de triumful pestei porcine africane și în minunatul nostru municipiu.

Iată ce scriu cititorii noștri:

Buna ziua! Am vazut ca Dvs scrieti si semnalati diverse in orasul nostru. Nu am curajul necesar pt a scrie si eu si de aceea as dorii sa ma ajutati dc considerati ca puteti. Locuim in Calarasi pe strada Navodari. Adesea merg cu copii in parcul Navodari. Desii nu este un parc renovat suntem fericiti ca este acest loc langa casa unde se mai pot juca copii, un parc plin de copaci , lucru apreciat de mamice din zona, bucuroase de umbra, unul din putinele parcuri umbrite si bun de joaca in zilele ft calduroase. Problema mare a mamicilor sunt omizile. Fiecare mamica a intampinat problema omidelor si a petelor ce se creaza de la ele. Sunt foarte foarte multe. Ploua cu omizi. Am putea solicita cumva ca primaria sa ne ajute cumva? Sa spreieze cu ceva impotriva. Cine sta macar 7 minute in parc sigur poate observa aceasta problema. Multe mamici tac pt ca nu au nici o speranta ca s ar putea rezolva. As dorii sa vad dc as putea gasi cumva o solutie. Orice sfat est binevenit