Primăria Lehliu Gară serbează Ziua Națională a curățeniei printr- acțiune de curățenie…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Lehliu Gară serbează Ziua Națională a curățeniei printr- acțiune de curățenie…

Lehliu Gară – 17 septembrie 2022.  Primăria și Consiliul local au organizat în parteneriat cu conducerea școlilor o acțiune de curățenie a localității. Zeci de tineri și salariați au acționat cu saci de plastic și au strâns deșeuri aruncate pe marginea drumurilor principale, în spațiile publice din zona parcurilor, școlilor, parcărilor auto și stațiilor auto din localitate. 

Iulian Iacomi, primar: Vrem ca Ziua Națională a curățeniei să fie marcată nu numai prin această acțiune ci vrem continuarea campaniei de conștientizare, de educare publică a cetățenilor. Cu toții suntem responsabili. Toți vrem să avem un oraș cât mai frumos, iar noi, primăria Lehliu Gară dăm concursul cetățenilor ce doresc curățenia orașului.

Iulian Iacomi : După cum ați văzut an de an noi realizăm lucruri bune în localitate. O facem pentru un mediu sănătos, prietanos. Construim parcuri, locuri de joacă pentru cei mici, iar pe viitor vom acorda o atenție și realizării zonelor verzi, după ce am terminat rețeaua de apă și canalizare. În paralel cu lucrările de asfaltare vom realiza și zonele verzi pe care vom planta gazon, flori și arbori. Vom vace totul posibil ca să ne mândrim împreună cu Lehliu Gară, un oraș curat și frumos, un oraș modern, pentru toți! a arătat Iulian Iacomi – primarul orașului Lehliu Gară.