Primăria Lehliu Gară aduce un omagiu celor ce s-au jertfit, de Ziua Eroilor…

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Lehliu Gară aduce un omagiu celor ce s-au jertfit, de Ziua Eroilor…
De Ziua Eroilor, primarul Iulian Iacomi și echipa sa de la primăria orașului Lehliu Gară nu aveau cum să nu trateze cu respect memoria eroilor, așa cum an de an la diferite situații acesta a demonstrat. Astăzi 10 iunie 2021,  recunoștința față de  eroi s-a manifestat la monumentul acestora din satul Răzvani, unde primăria a depus o coroană de flori iar cadrele didactice au realizat o veritabilă lecție de istorie și educație civică descriind elevilor chiar în fața monumentului, faptele de vitejie și numele celor ce s-au jertfit pentru libertatea lor de astăzi.
Primar, Iulian Iacomi: Nu uităm actele de patriotism și dăruire prin care a fost păstrată libertatea țării. Numărul complet al acestora este mult mai mare, faptele eroice si sacrificiile s-au pierdut in timp.
Astăzi, în semn de prețuire și recunoștință,  împreună cu Consiliul Local, Primaria orasului Lehliu Gara aducem un omagiu eroilor: Brigadier Ivănescu Ioan, soldat Vasilescu Stoica, soldat Panciu Nicolae, soldat Ciucă Marin, soldat Colibășeanu Vasile, caporal Enescu V. Nicolae, sergent Hartner Jean, soldat Ciobanu Ion, soldat Preda Marin, soldat Radu Vasile, soldat Vârtej Anghel, soldat Buncea Craciun, sublocotenent Pleșoianu Nicolae, sublocotenent Radomir ?si soldat Preda Alexandru.
Hristos S-a Înălțat! 
Primarul Iacomi  a arătat cum prin actele de eroism, patriotism şi dăruire ale semenilor noştri, pe câmpurile de luptă sau în închisorile comuniste, au fost apărate integritatea şi libertatea ţării şi păstrată demnitatea naţională. El a transmis un gând bun şi cetățenilor care îşi desfăşoară în fiecare zi  activitatea cu modestie, profesionalism şi devotament, în  orașul și satele din Lehliu Gară, la locul de muncă pentru că și așa se demonstrează atașamentul faţă de valorile democraţiei. Istoria prin lecţiile de primite de la eroii neamului românesc ne pregătesc pentru provocările noastre actuale şi viitoare au subliniat în discursul lor reprezentanții primăriei Lehliu Gară prezenți la eveniment.