Primarul Iulian Iacomi a semnat contractul pentru reabilitarea energetică a sediului primăriei. Iată și alte proiecte…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primarul Iulian Iacomi a semnat contractul pentru reabilitarea energetică a sediului primăriei. Iată și alte proiecte…
Primăria Lehliu Gară va investi și în creșterea eficienței energetice a sediului său, reabilitarea Casei de Cultură, dezvoltarea sistemului de management integrat al deșeurilor și actualizarea și digitalizarea Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism ale orașului Lehliu Gară. Toate aceste eforturi au un impact semnificativ asupra dezvoltării și modernizării orașului Lehliu Gară, oferindu-le rezidenților servicii publice de înaltă calitate și contribuind la crearea unui mediu urban sustenabil.

UAT ORASUL LEHLIU-GARA deruleaza, in prezent, proiectul cu titlul ,,CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE PRIN REABILITARE MODERATA A CLADIRII SEDIU PRIMARIE ORAS
LEHLIU-GARA, JUDETUL CALARASI”, Codul proiectului : C10-I3-2204.
Proiectul este finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare si Reziliență al României și din fonduri naționale. Proiectul este destinat reabilitării energetice a sediului primăriei și instituțiilor publice, școlilor și grădinițelor și a primit recent finanțare prin semnarea contractului. ata începerii și finalizării proiectului : 13.02.2023 – 13.02.2025.
Program : Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare si Reziliență
al României și din fonduri naționale. Obiectivul proiectului : Reabilitarea moderata a cladirilor publice, pentru a imbunatati serviciile publice prestate din orasul Lehliu-Gara.
Valoarea totală a proiectului : 3.930.726,72 lei inclusiv TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR 3.303.131,70 lei și 627.595.02 lei valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR, suportată de la bugetul de stat.

Promisiunile electorale ale primarului Iulian Iacomi au devenit realitate. Dezvoltarea orașului Lehliu Gară se centrează în jurul investiției realizare prin parteneriat cu CNAIR pentru construire a unui pasaj la trecerea la nivel cu calea ferată peste DN3 dar și altor 8  proiecte  finanțate atât din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), dar și din surse naționale cu o valoare de peste  33 mil. lei
Reamintim „Reabilitare energetică Spitalul Orășenesc Lehliu-Gară, Oraș Lehliu-Gară.” pentru reabilitarea moderată a clădirilor spitalului în scopul creșterii calității serviciilor medicale oferite comunității. Proiectul are o valoare totală de  peste 7.8 mil. lei, și se va desfășura pe o perioadă de doi ani, începând cu data de 13 februarie 2023 finalizare la 13 februarie 2025.
„Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru Școala Gimnazială Nr. 1 Lehliu-Gară din oraș Lehliu-Gară.” este alt proiect necesar pentru modernizarea infrastructurii școlareîn scopul asigurării un mediu adecvat de învățare pentru elevi. Are o valoare de peste 4,5 mi. lei.
„Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru Liceul Alexandru Odobescu din oraș Lehliu-Gară.” are ca obiectiv modernizarea clădirilor școlare și are finanțare de  peste 13 mil. lei.