Primăria Grădiștea. ANUNȚ pentru racordarea la rețeaua de gaze naturale…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Grădiștea. ANUNȚ pentru racordarea la rețeaua de gaze naturale…
Introducerea rețelei de gaze naturale în com. Grădiștea s-a stabilit prin  Hotărârea de Consiliu Local cu unanimitate de voturi din partea consilierilor locali. Aceasta presupune un  Angajament ferm, ce trebuie asumat de cel putin 1500 de proprietari de locuințe, în vederea introducerii de gaze naturale în comună și satele arondate.
Primăria Grădiștea invită pe cetățenii dornici de a se racorda la rețeaua de gaze naturale la sediul acesteia sau se deplasează la domiciliul cetățenilor pentru semnarea acestor angajamente în două exemplare. Proiectul este eligibil dacă com Grădiștea realizează împreună cu comuna Independența, înscrierea a peste 3000 de utilizatori.
În caz contrar, la depunerea documentației pentru proiectare și execuție mai trebuie să participe  încă o comună, iar atunci, obținerea Proiectului are șanse mai greoaie de a fi accesat.
Pentru a completa Acordul ferm de racordare la gaze, acesta se poate obține și pe adresa de email a Primăriei Grădiștea, respectiv de la adresa primaria@primariagradistea.ro 
După solicitare Primăria va trimite documentul scanat, urmând a fi completat, semnat și retrimis pentru înregistrare.
Acest anunț nu are caracter electoral .
Acesta este momentul când a apărut Ghidul de finanțare.