Primăria din Budești preocupată de rezolvarea problemelor comunității

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria din Budești preocupată de rezolvarea problemelor comunității

Primarul Nae Sinel, continuă proiectele sale adresate comunităţii din Budeşti şi localităţile aparţinătoare. Pe lista de priorităţi sunt:

– modificarea și aprobarea listei de investiții aferantă bugetului de venituri și cheltuieli,

– finanțarea unor cheltuieli pentru realizarea canalizării pluviale în Budești pe str Agricultorilor, 1907, Oituz, Independenței. Primarul a justificat de ce vrea să instaleze un sistem video în Budești, Aprozi, Gruiu și Buciumeni amintind de cele 4 crime, de gunoaiele aruncate peste tot și din motive ce țin de siguranța cetățenilor.

–  necesitatea instalării de coșuri de gunoi, bănci/ mobilier stradal, stații pentru transportul în comun în toate localitățile, audiența susținând toate aceste eforturi ale conducerii Primăriei.

S-a aprobat rectificarea bugetului local și trecerea în patrimoniul Ecoaqua a lucrărilor realizare pentru rețeaua de apă și canalizare a sistemului de reabilitare pentru captarea  și tratarea apei precum și a stației de epurare, realizate în cadrul unor proiecte. VIDEO 

 

Consilierii sunt şi ei preocupaţi de  proiectele primarului mai precis de finanţarea acestora şi discută cu cetăţenii cu  oamenii de pe stradă cât de utile sunt proiectele primarului. Oamenii veniți la Primărie solicită şi sunt de acord cu eforturile primarului de a asfalta orașul Budești dar și loc. Gruiu, Buciumeni și Aprozi. Au aflat că și fosta primăriță, acum consilieră la PNL  dă concursul primarului și viceprimarului. În sedințele ce consiliu şi în discuţiile cu cetăţenii primarul a informat asistența despre cum vrea să cheltuiască banii, detaliat. Aceasta a impresionat pe oameni, care după ce au plecat de la Primărie l-au lăudat pe primar.  Ei au declarat că îl vor susține pe primarul Nae Sinel, și pe viceprimarul Nae Florin, că îi vor vota ca să termine ce lucrări au început. Oamenii au spus că vor veni de câte ori este cazul la Primărie, peste consilieri și salariați ca să le aducă aminte ca să își respecte promisiunile.