Primăria Curcani înființează o rețea de canalizare și o stație de epurare – ANUNȚ

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Curcani înființează o rețea de canalizare și o stație de epurare – ANUNȚ

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL PRIMARIA CURCANI cu sediul in comuna Curcani , str. Penes Curcanul nr. 45 , judetul Calarasi , telefon 0242526258 , intentioneaza sa solicite  de la A.N. “Apele Romane” – ADMINISTRATIA BAZINALA IALOMITA-BUZAU , SGA CALARASI, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament , aviz PUZ, pentru realizarea lucrarilor “ INFIINTARE RETEA DE CANALIZARE SI STATIE DE EPURARE IN COMUNA CURCANI, JUDETUL CALARASI “ si PUZ amplasare statie de epurare biologica in comuna Curcani , judetul Calarasi , tarlaua nr. 54/1A ce apartine acestei investitii.

Aceasta investitie este nouă. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa Primaria Curcani , str. Penes Curcanul . nr. 45 , judetul Calarasi , persoana contact INSPECTOR MICA SORIN DANIEL , tel 0742221966 dupa data de  01.03.2019.   

 

01.03.2019

 

                                                 PRIMAR

                                           GAZU AURICĂ